Tee lapsesi huoneesta värikkäämpi näillä ideoilla

Lapsen koti vaikuttaa merkittävästi heidän kehitykseensä ja lapsuuteensa, sillä se on paikka, jossa he viettävät suurimman osan ajastaan. Monipuolisen ja innostavan ympäristön luominen kotona on tärkeää lapsen mielen kehittymiselle. Yksi tapa toteuttaa tämä on käyttää itse tehtyjä sisustuselementtejä lastenhuoneessa.

Itse tehtyjen sisustuselementtien tekeminen yhdessä lapsesi kanssa on hieno tapa koristella heidän huonettaan samalla nauttien arvokkaasta ajasta heidän kanssaan. Se kannustaa sekä vanhempia että lapsia olemaan luovia, ja itse toiminta on erittäin nautinnollista.

Värikkäämpi lastenhuone näillä ideoilla

Lastenhuoneesta on helppo tehdä värikäs ja viihtyisä myös tiukalla budjetilla. Etenkin pienet lapset pitävät kirkkaista väreistä ja piristävä huone on mukava sekä lasten että vanhempien kannalta.

Alla olemme jakaneet vinkkejä, joita seuraamalla voit luoda lastenhuoneesta viihdyttävämmän ja visuaalisesti miellyttävämmän. Tarkista myös lisää vinkkejä lastenhuoneen sisustamiseen Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

Värikkäät seinät

Taiteellisen näköiset seinät ovat yksi yksinkertaisimmista ja kustannustehokkaimmista tavoista piristää lastenhuoneen sisustusta. Lisää väriä lapsesi huoneeseen käyttämällä värikkäitä tarvikkeita, kuten muistilappuja, julisteita tai leimoja. Kiinnitä nämä esineet seinälle ja pyydä lastasi auttamaan sinua niiden kiinnittämisessä.

Lastenhuoneen verhot

Verhoja on helppo vaihtaa ja niiden avulla voit helposti muokata koko huoneen tunnelmaa. Lasten verhot voivat olla värikkäät tai niissä voi olla esimerkiksi eläinkuvioita. Lastenhuoneen verhot voit löytää esimerkiksi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta edullisesti.

Voit pyytää myös lapsen mielipidettä uusia verhoja valittaessa.

Kädenjäljet

Kädenjäljet ovat erinomainen tapa koristella lastenhuoneen seiniä. Hanki ihoystävällisiä vesivärejä eri väreissä ja anna lapsesi piirtää kädenjälkiä seinille. Se on uskomattoman hauskaa puuhaa, joka lisää ainutlaatuisen ja elinvoimaisen kosketuksen huoneeseen. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto lastenhuoneen sisustamiseen tiukalla budjetilla.

Esimerkiksi Black Friday tarjoukset voivat sisältää myös sormivärejä ja ihoystävällisiä maaleja ja alennukset kannattaa tarkistaa netistä.

Muistojen seinä

Tämä idea on hyvä tapa koristaa lastenhuonetta. Sen sijaan, että säilyttäisit kaikki lapsesi vauvavuoden muistot albumeissa, mobiililaitteissa ja tietokoneissa, mikset nauttisi niistä päivittäin?

Tämä idea kannustaa vanhempia tulostamaan ja kehystämään joitakin suosikkikuviaan lapsensa kanssa ja luomaan sitten kollaasin näistä muistoista huoneen seinälle. Tämä luo viehättävän sisustuksen sekä muistuttaa onnellisista hetkistä.

Origamit

Paperin taittelu ja origameilla koristelu on hauskaa puuhaa, josta lapset ja vanhemmat voivat nauttia yhdessä. Voit katsoa muutamia origamin ohjevideoita YouTubesta oppiaksesi tekemään raketteja, veneitä ja joutsenia värikkäästä paperista. Voit käyttää niitä lastenhuoneen seinien koristeina tai ripustaa ne katonrajaan lisätäksesi väriä, luovuutta ja mielenkiintoa heidän huoneeseensa.

Tämä itse tehty lastenhuoneen sisustusidea on hyvä tapa opettaa lapsillesi ja perheellesi uusia taitoja käsityössä.

Retkeilynurkkaus

Sisätiloissa tapahtuva retkeily on loistava tapa antaa lapsille mahdollisuus kokea retkeilyn ilo ja viettää yö viihtyisässä teltassa ilman tarvetta poistua huoneesta. Tämä DIY-retkeilyidea voidaan toteuttaa luomalla väliaikainen leiri lastenhuoneeseen ja on myös hyvä lahjaidea synttäreillä.

Voit aloittaa käyttämällä muutamaa keppiä ja sitomalla ne yhteen rakenteeksi. Sitten voit heittää peiton pöydän päälle luodaksesi väliaikaisen teltan ja sijoittaa sängyn sen alle.

Tämä on ihanteellinen pieniin makuuhuonesuunnitelmiin ja sitä voidaan täydentää valoilla ja kasveilla. Näillä DIY-leirintäideoilla voidaan luoda pieni leirintäalue pienelle seikkailijalle.