”Kisoissa pärjääminen ei niinkään ole pääasia, vaan asenne ratkaisee” - Jedun ammattitaitokilpailu käynnisti kilpailukauden
Katso video ja kuvat: Gluteenitonta muttia Arja Ainassaaren tapaan - Keliakia ei estänyt perinneruualla herkuttelemista
Maistuisiko jauhosavikkapaistos tai poimulehtinäkkäri? Visa Vilkuna kokosi yleisimmät luonnonkasvit reseptikirjaan: ”Ei tehdä asiaa liian vaikeaksi”
Aurinkoisilla leivoksilla osoitetaan tukea Ukrainalle: ”Rahat menevät suoraan perille ilman välikäsiä”
Punalaputetut aletuotteet menevät nyt entistä kiivaammin kaupaksi Ylivieskassa ja Sievissä – Kaupat eivät silti välty hävikkiruoalta: "Meillä roskikseen päätyy kaikkiaan noin 40–50 kiloa ruokaa viikossa"
Kala-Kalle uiskentelee kasvun vesissä – Kalajokinen perheyritys halusi uudistaa vuosikymmeniä samanlaisina pysyneet kauppojen säilykehyllyt ja on jo onnistunut siinä
Wolt laajensi Kalajoelle ja Ylivieskaan – Läheskään kaikki ravintolat eivät ole vielä rynnänneet mukaan ruokalähettipalvelun sovellukseen
Ylivieskan vanhalla torilla sijaitsevan autogrillin ohjaksissa on uusi kaksikko, joka aloitti yrittäjyyden heti ammattiin valmistumisen jälkeen
"Rottakannat huipussaan" – Haittaeläimille ei saa löytyä syötävää kiinteistöiltä. Ylivieskan uudet ympäristömääräykset kieltävät myös turpeenpolton taajamissa.
Lähes puolet heittää kahvia hukkaan vähintään kerran viikossa – Ruokahävikkiä syntyy etenkin nuorilla aikuisilla
Marjaämpärit valmiiksi: "Puolukasta on tulossa kelpo sato, ei tosin yhtä hyvä kuin mustikalla", kertoo erikoistutkija Rainer Peltola
Nivalan maaseutunäyttelyssä nähdään kotimaisen elintarviketuotannon esiinmarssi ja keskustellaan huoltovarmuudesta
Sinivalkoisen auton vänkäri muistelee uraansa: ”Pari viikkoa sitten minulta kysyttiin, tekikö työ kyyniseksi”
Rautatiemuseolle olisi Ylivieskan kasarmilla paikka - Kotiseutuyhdistys muistuttaa Iisalmen radan juhlavuodesta