Paikallisuutiset

Ravintola-ala kuljettaa Jorma Hakomäkeä ja Joni Kärkeä Ylivieskasta ympäri Suomea – "Ravintoloiden vaihtelu on tämän alan suola"

Keittiö on tullut Jarmo Hakomäelle ja Joni Kärjelle tutuksi. Molemmilla on kokin koulutus, vaikka Hakomäki työskenteleekin nykyään baarin puolella viinurina.
Keittiö on tullut Jarmo Hakomäelle ja Joni Kärjelle tutuksi. Molemmilla on kokin koulutus, vaikka Hakomäki työskenteleekin nykyään baarin puolella viinurina. Kuva: Hanna Soini

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ravintoloiden keittiöt ja baaritiskit ovat tulleet tutuiksi Hotelli Käenpesän KukkuuBaarin vanhemmalle viinurilleJorma Hakomäelle ja Ravintola Pikkuvelin pitkäaikaiselle kokilleJoni Kärjelle. Molemmilla on takanaan pitkä työkokemus erilaisista ravintoloista. Hakomäkeä työ on vienyt ympäri Suomea, ei

Kommentoi  (0) Ilmoita asiavirheestä