Suomalaisia klassikoita ja kansainvälisiä makuja – Lounasravintola Helmi panostaa ruokiensa monipuolisuuteen
”Kisoissa pärjääminen ei niinkään ole pääasia, vaan asenne ratkaisee” - Jedun ammattitaitokilpailu käynnisti kilpailukauden
Kari Passi osti auton Clint Eastwoodilta ja ystävystyi Tina Turnerin kanssa – Kotiin palatessaan Passit toivat palan Texasia mukanaan
”Ylivieskasta ei ole tullut viime vuosina kuin maksimissaan yksi opiskelija ryhmää kohden” - Ravintola Pikkuvelin keittiömestari Jarkko Jaakola tähditti ysiluokkalaisten kokkauspäivää Nivalassa
Tapahtui Kalajokilaaksossa 50 vuotta sitten: Sievin ravintola Tuikkua ylistettiin täydellisyyttä hipovaksi – Näin Tuikku sai nimensä
Kouluruokailussa tärkeintä on ruoan täyttävyys ja yhteinen aika kavereiden kanssa – Yhdessä asiassa olisi parantamisen varaa, toteaa Raudaskylän opistoa käyvä Jaakko Muikku
Wolt laajensi Kalajoelle ja Ylivieskaan – Läheskään kaikki ravintolat eivät ole vielä rynnänneet mukaan ruokalähettipalvelun sovellukseen
Välillä kaupunginjohtaja haluaisi käskeä valtuutettuja vetämään happea ja mennä itse lomalle tekemään käsitöitä
Jokkisharrastuksessa liikkuvat isot rahat, halvimmillaankin aloittaminen maksaa tuhansia euroja – ”Jos en ajaisi, olisin varmaan miljonääri”
Välillä kaupunginjohtaja haluaisi käskeä valtuutettuja vetämään happea ja mennä itse lomalle tekemään käsitöitä
Mielipidekirjoitus: Kouluasiaa ja kasvun ihmeitä - ”Ennemmin uskon kasvun ihmeisiin kuin hesalaisiin kouluverkkokonsultteihin”
Mielipidekirjoitus: Aluevaaleissa on kyse terveyspalveluiden lisäksi turvallisuudesta ja elinvoimasta