Paikallisuutiset

Neljä sopimusvalmistajaa yhdistyy Leden Group Oy:ksi – Nivalalainen ja sieviläinen yritys saavat kolmanneksi virolaisyrityksen

Arvo Sijoitusosuuskunta kasvattaa omistustaan Leden Groupissa. Jo aiemmin se on ollut mukana LaserComp -konsernissa, joka palkittiin Vuoden Arvonlisääjänä viime syksynä. Kuvassa yrityksen edustajat Saku Törmälehto (vas.) ja Pertti Haataja (oik.) sekä sijoitusjohtaja Kati Peltomaa ja toimitusjohtaja Jari Pirinen Arvo osuuskunnasta.
Arvo Sijoitusosuuskunta kasvattaa omistustaan Leden Groupissa. Jo aiemmin se on ollut mukana LaserComp -konsernissa, joka palkittiin Vuoden Arvonlisääjänä viime syksynä. Kuvassa yrityksen edustajat Saku Törmälehto (vas.) ja Pertti Haataja (oik.) sekä sijoitusjohtaja Kati Peltomaa ja toimitusjohtaja Jari Pirinen Arvo osuuskunnasta. Kuva:

Sievi, Nivala

Nivalalainen LaserComp Oy ja sen Sievissä toimiva tytäryhtiö Celermec Oy sekä sieviläinen Ojala Group ja virolainen Favor AS yhdistyvät metalli- ja sähkömekaniikan sopimusvalmistajaksi, Leden Group Oy:ksi.

Neljän yrityksen osaamisen yhdistävä Leden Group tarjoaa asiakkailleen kaikki osav

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä