Paikallisuutiset

Punalaputetut aletuotteet menevät nyt entistä kiivaammin kaupaksi Ylivieskassa ja Sievissä – Kaupat eivät silti välty hävikkiruoalta: "Meillä roskikseen päätyy kaikkiaan noin 40–50 kiloa ruokaa viikossa"

Ruokakaupoissa päätyy yhä vähemmän ruokaa roskiin, sillä punalaputetut alennustuotteet menevät nyt entistä kiivaammin kaupaksi. Suuri osa myymättä jääneestä ruoasta annetaan hyväntekeväisyyteen, ja avun tarvitsijoita on jonossa koko ajan enemmän.

Sievin S-marketin marketpäällikköTeemu Jokinen ja Yliv

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.