Paikallisuutiset
Punalaputetut aletuotteet menevät nyt entistä kiivaammin kaupaksi Ylivieskassa ja Sievissä – Kaupat eivät silti välty hävikkiruoalta: "Meillä roskikseen päätyy kaikkiaan noin 40–50 kiloa ruokaa viikossa"
Ruokakaupoissa päätyy yhä vähemmän ruokaa roskiin, sillä punalaputetut alennustuotteet menevät nyt entistä kiivaammin kaupaksi. Suuri osa myymättä jääneestä ruoasta annetaan hyväntekeväisyyteen, ja avun tarvitsijoita on jonossa koko ajan enemmän.
Sievin S-marketin marketpäällikköTeemu Jokinen ja Yliv
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.