Paikallisuutiset

Ylivieskan Niemelän koulun oppilaat pääsivät viettämään poikkeuksellista koulupäivää: “Jännitti, että mitähän ruokaa täällä on tarjolla“

Koululaiset oppivat pöytätavoista, ravintolakäyttäytymisestä ja ruokakulttuurista sekä pääsivät tutustumaan ravintola-alan töihin. Päivän kohokohta oli kolmen ruokalajin ateria.

Jari Ruonakoski opetti lapsille muun muassa sen, kuinka pöytä katetaan ja lautasliina taitellaan. Kuva: Hanna Soini

Mille puolelle lautasta katetaan jälkiruokalusikka? Ehkä vasemmalle, tai sittenkin oikealle, Niemelän koulun oppilaat arvuuttelivat. Ehei, vaan lautasen yläpuolelle, opetti Ravintola Pikkuvelin ravintoloitsija, Jari Ruonakoski, viime perjantaina järjestämässään ruokatapahtumassa.

Tapahtumassa ylivies

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä