Kulttuuri

Vuoden 2021 Harrastajateatteri on ReTé Reisjärveltä: "ReTé on kaikenikäisten yhteinen teatteri, joka arvostaa aidosti yhteistyön voimaa, osallisuutta, yhdessä tekemistä ja ahkeruutta"

Heikki Luoman kolmas sota-aikaa käsittelevä teos  "Maa kallis isien" oli ReTélle iso ponnistus vuonna 2017. Kuvassa ReTén isosta joukosta Jorma Nurmi (vas.), Mikko Huuskonen, Susa Sinkkonen, Tuomo Kokkoniemi, Arja Qvist ja Anniina Huuskonen.
Heikki Luoman kolmas sota-aikaa käsittelevä teos "Maa kallis isien" oli ReTélle iso ponnistus vuonna 2017. Kuvassa ReTén isosta joukosta Jorma Nurmi (vas.), Mikko Huuskonen, Susa Sinkkonen, Tuomo Kokkoniemi, Arja Qvist ja Anniina Huuskonen. Kuva: Arkistokuva/Satu Kangas-Viljamäki

Suomen Harrastajateatteriliitto on valinnut Reisjärven Harrastajateatteri ReTén Suomen Vuoden 2021 Harrastajateatteriksi.

Liitto perustelee valintaansa seuraavasti: "Harrastajateatteri ReTé on pienen paikkakunnan voimannäytös, jota ei korona ole lannistanut. ReTé on kaikenikäisten yhteinen teatteri,

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä