Paikallisuutiset

Perinneleikkipäivä saa jatkoa Ylivieskassa

Tuokiotuvasta on tullut tärkeä kohtaamispaikka Ylivieskassa. Torstaina se on perinneleikkipäivän näyttämönä. Kuva: Yhteisestä Ovesta ry

Ylivieskassa vietetty perinneleikkipäivä saa jatkoa Tuokiotuvan piha-alueella ja Melenderin aukiolla.

Tämän viikon torstai-iltana 1. kesäkuuta voi vaikka muistella omaakin lapsuutta, kun Yhteisestä Ovesta -yhdistys ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin PerhePesä sekä MLL Ylivieskan paikallisyhdistys järjestävät yhteisvoimin jo toista kertaa perinneleikkipäivän. Tänä vuonna mukana on myös Ylivieskan Kotiseutuyhdistys esittelemässä ja maistattamassa alueen perinneherkkua pepua jo iltapäivästä alkaen.

Koko perheen perinneleikkipäivä vie osallistujat vauvasta vaariin mukaan aikamatkalle vuosien taakse. Illan aikana voi tutustua vuosikymmenien taakse ulottuvaan elämään ja leikkeihin eri toimintapisteissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Leikin varjolla voi tutustua ja kokeilla myös kädentaitoja, kuten pölkynnaulausta ja heinänvislausta. Pienimmät pääsevät ajelemaan ponikyydillä ja paikalla on myös kaverikoiria.

Ohjelmassa lisäksi muun muassa Irman Nukketeatteri ja SatuTalli, harmonikansoittoa, yhteislaulutuokioita, kepparirata, jättikuplia ja pihabingo.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä