Mielipiteet

“Onko se keltään pois, jos kirkossa vihitään vuonna 2023 homopareja?“ - Kansa ottaa taas tiukasti kantaa Kalajaskan tekstaripalstalla

Kalajokilaakson mielipidekirjoitusten ohella kansa ottaa kantaa asioihin Kalajaskan tekstaripalstalla.

Tekstaripalstalle tarkoitettujen kommenttien alkuun kirjoitetaan KJL SANANVALTA ja sen perään voi kirjoittaa mielipiteen. Numeroon 13525 lähetettävän viestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tekstareita otetaan vastaan myös WhatsAppina numerossa 050-3130 252.

Pistäkäähän luuri sauhuamaan ja lisää mielipiteitä tulemaan! Tässä on viime aikojen tekstarikommentteja, joissa väki ottaa värikkäästi kantaa hyvin ajankohtaisiin asioihin:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yksi viikon puheenaihe oli se, että Ylivieskan kirkkoherra Eija Nivala vihki poikansa avioliittoon kirkon avioliittokäsityksen vastaisesti. Asiaan otetaan kantaa myös tekstareissa. Kuva: Clas-Olav Slotte

Onko se keltään pois? Onko se keltään pois, jos kirkossa vihitään vuonna 2023 homopareja? Onko se keltään pois? Vastaus: se ei ole keltään pois!

Opettaja

Uutisoinnista ja keskusteluista voi päätellä, että viisaita on vain hallitusneuvotteluiden ulkopuolella.

Näkövinkkeli

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Juna-asemalle tilattava Kiinasta valvontakamerat kasvojentunnistuksella. Riehujat piiskattava iltatorilla nokkosilla.

Hyh! Hyh! Joku oli virtsannut ja ulostanut rautatie-aseman odotushuoneen lattialle! Kameravalvonta? Vartiointiliike? Ei hyvää mainosta Ylivieskalle saastainen rautatieaseman odotushuone. Kesällä paljon turisteja jne. Jotain on tehtävä!

Matkustaja

Miksi Ylivieskan lukio ei pärjää valtakunnallisessa paremmuusvertailussa? Joka vuosi Ylivieskan lukio häntäpäässä! Missä vika? Opetuksen taso vai oppilaiden lähtötaso? Peruskoulun keskiarvo? Mikä mättää kun tulosta ei tule? Voisiko joku kertoa?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

-yo-

Pohteen johtaja sanoi, että emme voi irtisanoa henkilökuntaa, kun samalla pitäisi rektyroida ja hankkia lisää henkilökuntaa. Kun on henkilökuntaa se lisää työssä jaksamista ja työssä viihtymistä. Pohteen pomot! Sitä henkilökuntaa ei ole, eikä tule, eikä tilata.

Kysyttävää: Onko mahdollista, että tiehen tulleet bitumikuopat korjaa itse oman tonttinsa kohdalta? Mistä bitumia voisi hakea ämpäreillä? Kaupungin kunnossapitotyöntekijät eivät ehdi hetkessä kaikkialle. Me eläkeläiset haluaisimme auttaa.

Eikö sahatut oksat kuuluisi viedä Vestialle eikä raahata niitä puistoon? Ikävää nähdä.

Kyllä kissakin kakkaa tielle.

Kepulaiset ovat rakastuneet tuulimyllyihin, järki ei tule näkyviin vaalituloksellakaan.

Kuka täällä joka viikko tuulimyllyistä valittaa? Ei tuulimyllyt ole kepulaisten keksintö. Insinööri ne on keksinyt.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä