Ruoka

"Mutti on pepusta ja pepusta ei mutista" – Ylivieskalaissieviläinen ikuisuuskysymys perinneruuista nousi jälleen väittelyn kohteeksi, lue täältä viikon kootut somekommentit

Huippukokki Henri Alénin vierailu Ylivieskassa nosti esille keskustelun mutin ja pepun syvimmästä olemuksesta.
Huippukokki Henri Alénin vierailu Ylivieskassa nosti esille keskustelun mutin ja pepun syvimmästä olemuksesta. Kuva: Hanna Soini

Juttumme ovat jälleen synnyttäneet monenlaista keskustelua sosiaalisessa mediassa. Yksi ikuisuuskysymyksistä nousi keskusteluun, kun julkaisimme tämän erittäin luetun jutun:"Kuin höyheniä olisi suussa" – Huippukokki Henri Alén pääsi maistamaan "legendaarista muttia" Ylivieskassa Taanilan koululla.

Ja

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä