Paikallisuutiset

Lähiruoan turvaaminen tarvitsemassa kuluttajien tuen – Kotieläintiloilla tuottajien sairastuminen muodostaa kauhukuvan

 Vihreä valo ja viileys saavat perunan säilymään kaikista parhaiten. Helmi ja Hilla Penttilä työskentelemässä perunapakkaamolla. Vihreän valon on todettu vähentävän perunan vihertymistä, verrattuna siihen, että käytettäisiin valkoista valoa.
Vihreä valo ja viileys saavat perunan säilymään kaikista parhaiten. Helmi ja Hilla Penttilä työskentelemässä perunapakkaamolla. Vihreän valon on todettu vähentävän perunan vihertymistä, verrattuna siihen, että käytettäisiin valkoista valoa. Kuva: Hannu Verronen

Maatalouden eri lohkoilla työskentelevät paikalliset ihmiset toivovat ja osin myös uskovat, että poikkeusoloissa eläminen herättää kuluttajat tukemaan ostospäätöksillään kotimaista tuotantoa ja lähiruokaa. Kotimaisen ruoantuotannon merkitys ja omavaraisuuden ihanne eivät näy vielä merkittävästi kulu

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä