Kilpailuta kertalaina netissä – rahat heti tilille

Haaveiletko uudesta autosta, kodin remontoimisesta tai lomamatkasta aurinkoon?

Kun tarvitset rahoitusta yksittäisiä hankintoja varten tai odottamattomiin menoihin, kertalaina voi olla toivomasi ratkaisu. Kertalaina on netistä haettava, kerralla tilille maksettava vakuudeton laina. Nopeus on yksi vakuudettoman lainan parhaista ominaisuuksista, sillä rahat saa tilille todella nopeasti. Sinun ei siis tarvitse käydä pitkiä lainaneuvotteluja tai odotella rahoja päiväkausia, vaan saat ne käyttöösi heti.

Monipuolinen kertalaina soveltuu monenlaiseen käyttöön. Sen avulla ostat esimerkiksi oman auton tai uuden tietokoneen tai teet muita tärkeitä hankintoja. Nopea laina on kätevä, kun eteen tulee mitä tahansa yllättäviä kuluja, kuten auton tai kodinkoneen hajoaminen. Kertalainalla myös remontit hoituvat kätevästi.

Kertalaina on suosittu tapa rahoittaa erilaisia hankintoja tai selviytyä yllättävistä taloudellisista haasteista. Monet lainantarjoajat myöntävät kertalainoja. Lainaa on helppo hakea netistä. Ja kun vielä kilpailutat lainan, voit saada säästettyä paljon rahaa. Kertalainaa kannattaa siis hakea lainavertailupalvelun kautta, koska sillä tavalla tavoitat yhdellä hakemuksella useita lainantarjoajia.

Kilpailuttamalla voit saavuttaa huimat säästöt

Kun etsit kertalainaa netistä, kannattaa eri lainantarjoajien tarjouksia vertailla. Kilpailuttamalla voit löytää itsellesi sopivan lainan helposti parhaalla mahdollisella korolla. Lainantarjoajien välillä on eroja, ja kilpailuttamalla voit säästää jopa tuhansia euroja.

Kertalainan kilpailuttaminen on todella helppoa. Voit siis saada suuret säästöt pienellä vaivalla. Lainahakemusta ei tarvitse lähettää erikseen jokaiseen rahoituslaitokseen, vaan sinun täytyy täyttää ainoastaan yksi hakemus netissä ja voit sillä saada useita tarjouksia. Kun teet hakemuksen Nordic Bankissa, tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa.

Kilpailuttaminen on niin vaivatonta ja nopeaa, että sitä ei kannata missään nimessä jättää tekemättä. Vaikka olisit hakemassa vain aivan pientä lainaa, on lainavertailusta silti hyötyä. Jos valitset ensimmäisen vastaan tulevan lainantarjoajan, saatat päätyä maksamaan tarpeettoman suurta korkoa. Kaikki tuo raha on pois muusta kuluttamisesta. Kun sen sijaan vertailet lainoja ensin, voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Voit täyttää lainahakemuksen ja vertailla tarjouksia milloin tahansa, missä tahansa. Tarvitset tähän vain laitteen, jolla pääset nettiin sekä verkkopankkitunnukset. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun asti netissä, joten voit tehdä sen kotoa käsin vaikka mukavasti sohvalla makoillen.

Ensimmäisiä lainatarjouksia alkaa tulla tavallisesti jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Pääset siis heti tekemään vertailua. Kaikki tarjoukset lähetetään suoraan sähköpostiisi, eli pääset niihin käsiksi helposti. Kun olet tutustunut tarjouksiin ja valinnut niistä mielestäsi parhaan vaihtoehdon, saat rahat pian tilillesi.

Saat rahat heti tilille

Kertalainaa on helppo hakea ja se on todella nopea vaihtoehto, minkä vuoksi tällainen laina sopii myös kiireellisiin tilanteisiin. Yllättävät laskut, kiireellinen remonttitarve tai äkilliset terveyskulut saa hoidettua nopealla lainalla. Kertalaina on kätevä tapa rahoittaa pieniä tai vähän suurempiakin hankintoja ja selvitä yllättävistä taloudellisista haasteista.

Kertalainaa varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia ja luottoa haetaan netistä. Näiden seikkojen vuoksi kertalaina on nopea. Lainan vakuudeksi ei aseteta omaisuutta, joten aikaa ei tarvitse käyttää vakuuksien arviointiin. Hakuprosessi tapahtuu kokonaan netissä, eli tällaisen lainan hakemiseen ei liity perinteisiä lainaneuvotteluja. Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita vain hakijan luottotiedoista ja tulotiedoista. Näiden perusteella lainapäätös tehdään.

Minkä kokoinen laina ja millä maksuajalla? - Lainalaskuri auttaa laskemaan

Ennen kuin haet kertalainaa, on tärkeää selvittää, minkä pituinen maksuaika on sinulle sopiva. Lainalaskuri on kätevä apuväline tässä. Se auttaa sinua laskemaan, minkä kokoinen laina olisi sopiva ja minkä mittainen takaisinmaksuajan pitäisi olla. Lainalaskurin avulla hahmotat helpommin kuinka suuret kuukausittaiset lyhennykset ovat eri laina-ajoilla.

Lainalaskurin käyttäminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain syöttää laskuriin lainan tiedot, niin näet heti arvioidun kuukausierän, todellisen vuosikoron sekä paljon muita tietoja lainasta. Laina-aikaa vaihtelemalla näet, miten maksuajan pituus vaikuttaa kuukausierän kokoon.

Kätevää lainalaskuria kannattaa käyttää aina, kun suunnittelet lainan ottamista. Se auttaa hahmottamaan, mitkä ovat lainan kokonaiskustannukset ja kuukausierä. Laskurin avulla pystyt helposti laskemaan, millainen lainasumma ja maksuaika olisi sinun tilanteeseesi sopiva tällä hetkellä. Sitten voit täyttää lainahakemuksen. Se ei velvoita tai sido sinua mihinkään.