torstai 24.6.2021 | 18:22
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ylivieskan kaupunginjohtaja Maria Sorvisto on valittu Olympiakomitean koulutusohjelmaan

Ismo Kunelius
Pe 20.11.2020 klo 18:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Suomen Olympiakomitean Johtaa kuin nainen -koulutusohjelmaan on valittu 21 osallistujaa. Tammikuussa 2021 alkavan koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa johtamisosaamista liikunnassa ja urheilussa sekä kannustaa lisää naisia pyrkimään johtotehtäviin.

Yksi valituista on Ylivieskan kaupunginjohtaja Maria Sorvisto. Urheilupuolella Sorvisto vaikuttaa muun muassa maastohiihdon teknisenä asiantuntijana sekä Keski-Pohjanmaan Hiihdon puheenjohtajana ja Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston jäsenenä.

– Osallistujajoukko koostuu voittopuolisesti liikunnan ja urheilun parissa työskentelevistä. Mukana on myös muutama luottamustehtävien parissa vaikuttava osaaja, jotka varmasti täydentävät muilta aloilta saamallaan kokemuksella näkemystä urheilujohtamisesta, kommentoi projektipäällikkö Sari Kuosmanen Olympiakomitean tiedotteessa.

Kolmevuotisen hankkeen aikana järjestetään kolme koulutuskierrosta, jotka koostuvat viidestä lähijaksosta, mentoroinnista ja oppimistehtävistä. Hanke on osa Olympiakomitean vastuullisuustyötä. Hanketta rahoittaa Jane ja Aatos Erkon säätiö.

#