MAINOS

4 syytä, miksi ostaa Apple Watch

MAINOS -

Apple tuli ensiksi markkinoille Apple Watchin älykelloilla vuonna 2015, jolloin kyseessä oli uudenlainen lähestymistapa. Nykyään Apple Watch ja myös muut samanlaiset älykellot ovat muodostuneet todella suosituiksi ja erottamattomaksi osaksi monen arkielämää. Miksi käyttää Apple Watchia ja miksi hankkia sellainen itselle? Jaamme kanssasi 4 syytä, miksi harkita älykelloa. 

Apple Watch laittaa sinut liikkumaan!  

Apple Watch antaa sinulle varmasti lisämotivaatiota liikkua tavallista enemmän arjessa. Apple Watch, kuten myös toiset älykellot, ovat muodostuneet monille ihmisille tärkeäksi välineeksi päivittäisten askeleiden ja yleisen liikunnallisen aktiivisuuden tarkkailemiseen. Apple Watch älykello laskee koko ajan liikkumistasi ja lepäämistäsi, ja sinun on mahdollista seurata kuinka kaukana olet täyttämästä 10 000 askelta päivässä. Apple Watch 6 Activity-sovellus antaa hyvän kokonaiskuvan sinun päivittäisestä fyysisestä toimimmasta, seuraten niin liikkumista, treenausta kuin seisomistakin. Ymmärtääksesi kuinka kaukana olet päivittäisestä tavoitteestasi, laite esittää pyöreällä visuaalisella kuvalla kuinka paljon olet kuluttanut kaloreita, kuinka paljon olet tehnyt intensiivistä treeniä ja kuinka paljon olet istumisen tai pitkällään olon jälkeen noussut ylös. Liiku iloksesi Apple Watchin kanssa! 

Elä terveellisesti ja tasapainoisesti! 

Älykellon kautta on mahdollista seurata myös terveyden indikaattoreita kuten hapen määrää veressä, pulssia, EKG yms. Tärkeää on ottaa tässä huomioon, että indikaattoreita ei ole tarkoitettu diagnosointiin, ja erilaisissa terveysongelmissa on käännyttävä lääkärin puoleen. 

Sleep-toiminnolla voi seurata omaa unenlaatua uutena toimintona, joka Apple Watch 7-sarjan älykellossa voi analysoida perusteellisemmin hengittämistä unen aikana. Unirytmin tasoittamiseksi se auttaa paremmin ymmärtämään milloin nukumme syvempää unta ja milloin kevyempää. 

Mindfulness (aik. Breath) -toiminto auttaa tulemaan toimeen ahdistuksen ja stressin kanssa, tarjoten hengitysharjoituksia ja muita toimintoja. 

Maksa helposti ja nopeasti!  

Rahapussi unohtui autoon tai kotiin? Puhelin on kassin pohjalla ja sitä ei löydy? Nämä ovat tilanteita, joihin monet meistä ovat joutuneet kaupan kassalla. Onneksi Apple Pay-sovellusta voi käyttää iPhonen lisäksi myös älykellossa. Korttimaksujen tekeminen on tehty sillä todella helpoksi ja enää ei tarvitse huolehtia jos puhelinta tai rahapussia ei heti löydy.  

Käytä digitaalista kosketusta!  

Digital touch eli digitaalisella kosketuksella tarkoitetaan erilaisia suhtautumismahdollisuuksia, joita älykello tarjoaa. Useimmat toisten valmistajien älykellot mahdollistavat, kuten Apple Watch, viestien lukemisen ja puheluihin vastamisen, mutta sen lisäksi Apple tarjoaa enemmän toisenlaisia kommunikointimahdollisuuksia. Esimerkiksi on mahdollista sormella visualisoida haluttu viesti älykellon näytölle ja välittää se eteenpäin ystävälle, joka saa myös nähdä sen omasta kellostaan. Niin on mahdollista myös lähettää Apple Watchilla omia sydämen lyöntejä tai kosketuksia läheiselle henkilölle, joka tuntee ne omassa ranteessaan.  

Apple Watch älykello tarjoaa meille paljon tietoa ja edistää hyvinvointimme kehitystä. Käytä älykellon toimintoja parantamaan itseäsi ja nauti elämästä!