Yhdistä lainat ja säästä rahaa Euronderin avulla

Tuottaako useiden lainojen lyhentäminen samanaikaisesti vaikeuksia? Siinä tapauksessa kilpailutettu yhdistelylaina voi tuoda helpotusta tilanteeseen. Yhdistämällä velkasi yhdeksi kokonaisuudeksi voit saada huomattavasti edullisemman koron sekä helpottaa raha-asioiden hallintaa.

Vakuudettoman yhdistelylainan kilpailuttaminen on helppoa Euronderin avulla. Täytä vain yksi lainahakemus, ja voit sillä saada lukuisia lainatarjouksia. Hakemuksesi toimitetaan jopa yli 30 rahalaitokselle. Euronder on lainavertailupalvelu, jonka kautta vertailet eri lainanantajien korkoja ja ehtoja kätevästi yhdellä hakemuksella.

Lainojen yhdistäminen – Mitä se tarkoittaa?

Lainojen yhdistämisessä kaikki nykyiset luotot maksetaan pois uudella lainalla. Haet siis yhden uuden lainan, joka riittää kattamaan kaikki aikaisemmat luottosi. Kun saat yhdistelylainan tilillesi, maksat pois kaikki muut velat. Näin sinulle jää vain yksi laina.

Yhdistelylainan hyödyt

Yksi laina, yksi korko

Yhdistämällä velkasi sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina. Näin ollen sinulla on vain yksi korko ja yksi kuukausittainen maksuerä. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa huomattavasti, sillä sinun ei tarvitse enää huolehtia useista eräpäivistä ja korkoehdoista.

Vähemmän stressiä

Kun vastuullasi on yksi laina useiden sijaan, voi rahastressi vähentyä huomattavasti. Sekaannusten ja maksujen unohtamisen riski pienenee. Lisäksi talousasioiden suunnittelu on helpompaa, kun kuukausittaisia maksuja on aiempaa vähemmän.

Mahdollisuus parempiin ehtoihin

Yhdistelylaina voi tuoda tullessaan paremmat lainaehdot. Näitä ovat esimerkiksi halvempi korko ja sopivampi maksuaika. Jos kuukausierää saadaan pienemmäksi yhdistelylainan avulla, voit taloudellinen taakka keventyä huomattavasti. Voit myös säästää paljon rahaa pitkällä tähtäimellä.

Miten yhdistelylaina kilpailutetaan?

Laske ensin, minkä kokoisen yhdistelylainan tarvitset. Yhdistelyyn voidaan ottaa mukaan kulutusluotot, osamaksut, luottokorttivelat ja muut vastaavat. Kun tiedät, kuinka paljon sinulla on näitä lainoja yhteensä, voit aloittaa kilpailutuksen.

Näin kilpailutus etenee:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus Euronderin nettisivujen kautta. Voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Laina-aika on 1–15 vuotta.
  2. Vertaile lainatarjouksia huolellisesti. Nimelliskorko voi olla enintään 20 %, ja todellinen vuosikorko on yksilöllinen.
  3. Valitse tarjouksista paras. Saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana.

Euronderin kautta voit löytää sinulle sopivan yhdistelylainan nopeammin. Sinun ei ole pakko täyttää hakemusta erikseen jokaisen pankin nettisivuilla, sillä Euronderin avulla tavoitat kymmeniä rahoituslaitoksia vain yhdellä hakemuksella. Voit saada useita tarjouksia. Saat itse valita, minkä tarjouksen hyväksyt.

Miksi yhdistelylainan kilpailuttaminen kannattaa?

Kilpailutus on tärkeä osa luottojen yhdistämistä. Se voi tuoda huomattavia säästöjä ja parantaa taloudellista asemaasi. Kilpailuttamalla lainat Euronderin kautta, voit saada nykyistä paremmat lainaehdot.

Kilpailutuksen tärkein tavoite on säästää rahaa. Mitä alempi korko on, sitä enemmän säästät. Edullinen korko tarkoittaa pienempiä korkomenoja koko laina-aikana, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä sinulle.

Samalla, kun vertailet lainojen korkoja, pääset tutustumaan myös niiden takaisinmaksuaikoihin ja muihin ehtoihin. Voit löytää lainan, joka tarjoaa paremmin tarpeisiisi sopivan maksuajan. Joillekin sopii lyhyt laina-aika, kun taas toiset tarvitsevat pitkän maksuajan. Maksuaika vaikuttaa kuukausierän kokoon, joten varmista, että kuukausierä on sinun rahatilanteeseesi sopiva.

Euronderissa lainojen kilpailuttaminen on tehty vaivattomaksi, jotta voit keskittyä olennaiseen eli raha-asioiden hallintaan ja tulevaisuuden suunnitteluun. Vertaile lainoja, löydä parhaat tarjoukset ja tee tietoon perustuvia päätöksiä Euronderin avulla. Ota askel kohti selkeämpää taloutta jo tänään.