Kalajaska

Sievissä otetaan perjantaina selvää metallien 3D-tulostuksesta - “Mitä mahdollisuuksia se voi luoda yrityksille?”

Metallien 3D-tulostus on tulevaisuuden tuotantoteknologiaa. Perjantaina Sievissä on mahdollisuus ottaa selvää, mitä mahdollisuuksia se voi luoda yrityksille.

Metallien 3D-tulostus on tällä hetkellä nopeimmin kasvava ainetta lisäävän valmistuksen muoto maailmassa. Uudet teknologiat voivat myös vauhdittaa yrityksiä uuteen kasvuun ja auttaa kehittämään liiketoimintaa uudelle tasolle.

Seudullinen kehitysyhtiö NIHAK kertoo tiedotteessaan, että 14. huhtikuuta Sievissä voi päästä tutustumaan metallien 3D-tulostuksen mahdollisuuksiin ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Tapahtuman saapuu juontamaan tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja Ilkka Halava. Halava on yksi Suomen suosituimmista puhujista, NIHAK taustoittaa.

Sievin tapahtuman saapuu juontamaan tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja Ilkka Halava. Kuva: speakersforum

Osallistujat pääsevät myös kuulemaan ja näkemään 3D-tulostuksen potentiaalista suoraan alan toimijoilta. Tapahtumassa toimintaansa ja tuotteitaan esittelevät Andritz Savonlinna Works, Amexci, 3DStep sekä HT Laser.

Tapahtuman Sieviin tuo Oulun yliopiston M3D-hanke, jonka tavoitteena on, että pk-yritykset voivat valmistaa ja valmistuttaa laadultaan varmennettuja 3D-tulostettuja tuotteita parhaalla mahdollisella valmistustekniikalla.

Hanketta ovat rahoittamassa Pohjois-Pohjanmaan liiton lisäksi Kerttu Saalasti instituutti, Nivalan kaupunki, Nivalan Teollisuuskylä Oy, Nivala-Haapajärven seutu Nihak ry sekä joukko yrityksiä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtuma on 14. huhtikuuta Sievin Vääräjoki-salissa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä