Kesän kuluessa menot kasvavat - maksa vakuudeton laina joustavasti erissä

Kesän kuluessa menot kasvavat

Kesäaikana kulut usein lisääntyvät merkittävästi matkustelun, sosiaalisten tapahtumien ja ulkoilma-aktiviteettien vuoksi. Monille ihmisille kesä merkitsee lomaa ja mahdollisuutta irrottautua arjen rutiineista, mikä houkuttelee osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin. Olisi mukava nauttia festivaaleista, konserteista ja muista kulttuuritapahtumista, mutta lähes jokainen kesän riento vaatii rahaa.

Erilaisiin tapahtumiin osallistuminen tuo mukanaan monenlaisia kustannuksia. Pääsyliput ovat usein suurin yksittäinen menoerä, ja niiden hinnat voivat vaihdella tapahtuman suosion ja esiintyjien mukaan. Lisäksi ruokailu tapahtumien yhteydessä, olipa kyseessä festivaalialueen ravintolat tai lähiseudun kahvilat ja ravintolat, kasvattaa kulutusta. Usein tapahtuma-alueilla ruoan ja juoman hinnat ovat korkeammat kuin normaalisti, mikä lisää menoja entisestään.

Majoituskulut ovat toinen merkittävä tekijä, joka kasvattaa kesän aikana rahankäyttöä. Suosituimpien matkakohteiden hotellit ja muut majoituspaikat saattavat olla kalliimpia juuri lomakauden aikaan. Tämä voi tarkoittaa suurempia kustannuksia, erityisesti jos matkustetaan perheen tai ystäväporukan kanssa. Myös vaihtoehtoiset majoitusmuodot, kuten vuokrattavat mökit tai Airbnb-asunnot, voivat olla hinnakkaita sesonkiaikana.

Vakuudettoman lainan avulla voit jakaa kuluja useammalle kuukaudelle

Netistä löytyy useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, joista voit hakea käyttöösi vakuudettoman lainan, joka on tarkoitettu niin pieniin kuin suuriinkin hankintoihin. Lainaa ilman vakuuksia tai takausta voidaan hakea aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka, 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Lainaa hakiessa saat valita lainasumman ja sopivan laina-ajan. Lainan takaisinmaksun voit määrittää itse niin, että kuukausierä pysyy sopivan suuruisena koko laina-ajan. Hakemalla lainaa tarpeen mukaan ja sen verran kuin oma taloudellinen maksuvarasi sallii, pystyt jakamaan kesän kuluja tasaisemmin useammalle eri kuukaudelle.

Oli kyse sitten kesälomamatkan tai muiden suurempien menojen rahoittamisesta, tuo vakuudeton laina joustavuutta kesän budjetointiin.

Muista kilpailuttaa laina huolellisesti

Voit hakea lainaa netistä useista eri pankeista ja rahoituslaitoksista, jonka takia laina kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti. On harvinaista, että ensimmäinen vastaantuleva pankki, tai rahoituslaitos tarjoaisi edullisinta lainaa. Lainojen vertailuun löytyy onneksi netistä hyvin apua. Voit hyödyntää lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita lainanvälityspalveluja, jotka helpottavat edullisen vaihtoehdon löytymistä. Voit tutustua lainojen välityspalveluihin Nettilainaa.fi palvelussa.

Valitse sopiva lainanvälityspalvelu ja täytä lainahakemus palvelun verkkosivuilla. Lainanvälityspalvelu toimittaa hakemuksen useille pankeille ja rahoituslaitoksille, jolloin voit saada parhaassa tapauksessa jopa yli 25 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi noin päivän sisällä hakemuksen täyttämisestä, nopeimmat jopa minuuteissa. Näin voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksi ja valita sopivan vaihtoehdon. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen on maksutonta eikä sido mihinkään. Voit pyytää ilmaiset tarjoukset ja tarkistaa, millaisen lainan sinä voisit saada.

Jos päädyt hyväksymään jonkun lainatarjouksista, maksetaan laina tilillesi jopa saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Myönnetyn lainan saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa lainasopimuksen mukaisesti.

Lue lisää aiheesta: Nettilainaa.fi