Kesän 2023 meikkitrendit - dramaattiset silmät ja vinyylihuulet

Kesän 2023 meikkitrendit imevät vaikutteita 90-luvulta ja hajuvesissä tehdään uusia versioita klassikoista. Kesän trendit tarjoavat monia mahdollisuuksia leikittelylle ja runsaalle värienkäytölle!

Vuoden 2023 hajuvesitrendit tuoksuvat myös kesällä

Vuoden 2023 tuoksutrendit edustavat tietyllä tapaa ääripäitä. Hajuvesissä haetaan rohkeita ja uudenlaisia yhdistelmiä sekä tuoksujen kerroksellisuutta, mutta toisaalta halutaan myös puhtaita ja raikkaita tuoksuja.

Uudet tuoksuyhdistelmät tuoksuvat etenkin naisten hajuvesissä. Kesän suosituimmat miesten hajuvedet pyrkivät olemaan tuoksuprofiililtaan rohkeita tai yksinkertaisen puhtaita. Maskuliinisuus on piirre, johon miesten hajuvedet luottavat, olipa kyseessä sitten rohkea tai puhdaslinjaisempi tuoksu.

Hajuvesissä näkyvät kesällä 2023 kauneusmaailman kattavat trendit: kierrätys ja ekologisuus. Useiden tuoksujen pakkaukset on tehty ainakin osittain kierrätysmateriaaleista. Myös suuret toimijat ovat alkaneet ottaa kestävän kehityksen tosissaan, sillä esimerkiksi Prada Paradoxe on pakattu uudelleen täytettävään pulloon.

Kierrätys näkyy pakkausten lisäksi myös pullojen sisällössä: monet vuoden 2023 uutuustuoksuista ovat versioita suosituista klassikkotuoksuista. Uudelleenversiointi tuo vanhaan tuttuun tuoksuun jonkun uuden twistin. Esimerkiksi YSL on lisännyt Libre-klassikkotuoksun uuteen versioon Libre Le Parfumiin kukkaislaventelin pariksi ripauksen sahramia. Voit hankkia uutuustuoksun omaksesi Amazinan verkkokaupasta.

Trendiväreinä violetin ja punaisen sävyjä

Vuoden 2023 trendiväri on viva magenta. Jos tällainen punaiseen ja violettiin vivahtava pinkki tuntuu liian rajulta kasvoilla, kynsilakat ovat huomaamattomampi tapa hyödyntää tätä trendiväriä. Kirkkaat kynsilakat voivat olla myös hyvä tapa totuttautua huulimeikissä trendaaviin kirkkaanpunaisen, violetin ja oranssin sävyihin.

Huulissa haetaan vinyylimaista kiiltoa. Värinä voi olla aiemmin mainittujen lisäksi myös jopa ruskean tai harmaan sävyjä. Huulet saavat olla todella kiiltävät ja kostean näköiset, joten huulikiilto on ehdottomasti yksi tämän kesän must-have -tuotteista.

Silmämeikin värimaailma voi olla hyvin vaihteleva, kunhan meikki korostaa silmiä hyvin vahvasti. Silmämeikissä trendaa toisaalta pehmeä laventelin sävy, mutta myös tummat metallisävyt ja glitter. Ysärivaikutteet näkyvät meikissä selvästi.

Kesän meikkitrendit 2023 korostavat silmiä

Kirkas ja korostettu silmämeikki on kesän hitti. Voit yhdistellä eri värejä luomissa ja rajauksissa. Jos haluat pitäytyä kesällä 2023 vain yhdessä luomivärissä, valitse laventeli tai magenta. Voit tehdä pehmeän silmämeikin, dramaattisen glitterillä tai jalokivillä koristellun lookin tai voimakkaan grunge-meikin.

Luomivärin lisäksi kesällä 2023 tarpeellinen tuote on eyeliner, jolla voit luoda erilaisia rajauksia ja korostaa silmiä entisestään. Rajaukset voivat olla mitä vain, sillä tänä kesänä kokeilu on sallittua. Ripsivärin kannattaa olla tuuheuttava, koska myös ripsistä halutaan näyttävät.

Kulmakarvoissa suositaan kesällä viimeisteltyä lookia. Viimeistelyssä voi luottaa klassiseen täytettyyn tyyliin tai hakea vaikutteita 90-luvulta ohueksi piirretyillä kulmilla. Kokeellisimmat lisäävät kulmiin kimalletta tai valkaisevat kulmakarvat lähes näkymättömiksi.

Iho on meikattu meikittömäksi

Toisin kuin silmät ja huulet, ihossa suositaan edelleen luonnollisuutta. Meikillä ei pyritä peittämään ihoa täydellisesti. Tavoitteena on luoda meikki, joka saa kasvot näyttämään ikään kuin meikittömiltä, mutta kuitenkin kuulailta.

Kasvojen iho on kesämeikissä säteilevä ja hehkuva. Kesällä 2023 hehkua luodaan kasvoille hyvin tehdyillä varjostuksilla, heleyttävillä meikkivoiteilla ja highlighterin avulla. Oma iho saa kuultaa meikin läpi, kunhan yleisvaikutelma on hehkeä. Nude ja “no makeup -makeup” -meikkityylit ovat siis in myös kesällä 2023.

Tervettä hehkua saa kasvoille puuterin ja poskipunan avulla. Kirkkaat, mutta toisaalta myös pehmeät punaisen sävyt hehkuvat huulten lisäksi poskilla ja jopa ohimoilla. Hyvä poskipuna onkin kesän luottotuote.

Löydä tuotteet trendimeikkiä varten

Kesän 2023 tuoksu- ja meikkitrendit ovat täynnä vastakohtia, joilla on hauska leikitellä. Kattavan valikoiman kosmetiikkatuotteita löydät amazina.fi -sivulta, josta voit tilata niitä myös lahjaksi kauneudenhoidosta kiinnostuneelle päivänsankarille. Tai lähde viettämään hotelliviikonloppua ystävän kanssa ja etsikää tarvittavat tuotteet trendikkään lookin luomiseen Helsingin kivijalkamyymälöistä.