Urheilu

Huippupesäpalloilija Sami Haapakoski debytoi squash-sarjassa – Ylivieska palaa kössikartalle

Squash-kenttien konkari Teuvo Määttänen ja sarjakasteensa saava Sami Haapakoski kehuvat lajin tukevan erinomaisesti pesäpalloharjoittelua. "Heitänkin palloa pesäpallon puolelle. Minkä takia vain nämä muutamat huiput harrastavat squashia, vaikka sen muuntuvuus ja liikeradat ovat samantyyppisiä kuin pesäpallossa? Nuorempienkin pesäpalloilijoiden kannattaisi kokeilla monipuolista lajia", Määttänen haastaa.
Squash-kenttien konkari Teuvo Määttänen ja sarjakasteensa saava Sami Haapakoski kehuvat lajin tukevan erinomaisesti pesäpalloharjoittelua. "Heitänkin palloa pesäpallon puolelle. Minkä takia vain nämä muutamat huiput harrastavat squashia, vaikka sen muuntuvuus ja liikeradat ovat samantyyppisiä kuin pesäpallossa? Nuorempienkin pesäpalloilijoiden kannattaisi kokeilla monipuolista lajia", Määttänen haastaa. Kuva: Ismo Kunelius

Teuvo Määttänen istuu hänelle hyvin tutussa paikassa, Ylivieskan squashallin käytäväpenkillä. Pitkän linjan "kössimies" on nähnyt Ylivieska Squashin nousut sekä laskut, ja nyt on käsillä eräänlainen déjà-vu.

– Vähän yli 30 vuotta sitten olin samassa tilanteessa. Ylivieska Squashin kakkosdivarijoukkue

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä