Hae lainaa ilman vakuuksia pankista

Lainaa ilman vakuuksia on välttämätön ratkaisu useille tavallisille suomalaisille hieman isompien menojen kohdalla, koska monella ei ole antaa kiinteää omaisuutta lainan vakuudeksi. Netistä löytyy monenlaisia rahoituslaitoksia, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan nopeita ja joustavia luottoja. On myös digipankkeja, jotka tarjoavat lainojen lisäksi muitakin pankkipalveluita. Yksi näistä digipankeista on suomalainen Alisa Pankki, jonka kaikki henkilöasiakkaille myönnettävät lainat ovat vakuudettomia. Ne on tarkoitettu yllättävien ja lyhytaikaisten menojen kattamiseen.

Vakuudettoman lainan edut

Nopeus: Lainan hakeminen ilman vakuuksia on yleensä nopeampaa kuin vakuudellisen lainan. Alustavan luottopäätöksen saa tavallisesti heti, koska vakuutta ei tarvitse arvioida. Tällöin luottopäätös tehdään yleensä pelkästään lainanhakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella.

Helppous: Lähtökohtaisesti vakuudetonta lainaa voi hakea netissä missä ja milloin vain. Lainanhakijan ei tarvitse käydä pankkikonttorissa esittelemässä vakuuspapereita tai olla riippuvainen vakuusarvioijan aikatauluista.

Tutustu ja harkitse

Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa lainan hakeminen voi tulla tarpeen. Olipa kyseessä sitten yllättävä terveysmeno, kodin remontti tai unelmien loma, muista aina lukea lainasopimuksen ehdot tarkasti. Laadi realistinen maksusuunnitelma, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Ota lainaa aina harkiten.

Edellä mainitun kotimaisen Alisa Pankin verkkosivuilta löydät lisää hyviä vinkkejä, mitä kannattaa huomioida vakuudettoman lainan hakemisessa. Vieraile pankin kotisivuilla ja lue lisää aiheesta.