Kalajaska

“Voisko jo kohta alkaa harjaamaan katuja, että päästäis valittaan siitäkin?” - Tekstaripalstalla otetaan tiukasti kantaa, lue täältä viimeisimmät ruusut ja risut!

Kalajokilaakson mielipidekirjoitusten ohella kansa ottaa kantaa asioihin keskiviikon Kalajaskan tekstaripalstalla.

Tekstaripalstalle tarkoitettujen kommenttien alkuun kirjoitetaan KJL SANANVALTA ja sen perään voi kirjoittaa mielipiteen. Numeroon 13525 lähetettävän viestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tekstareita otetaan vastaan myös WhatsAppina numerossa 050-3130 252.

Tässä on viime aikojen tekstarikommentteja, joissa väki ottaa värikkäästi kantaa monenkirjaviin asioihin ja aiheita piisaa. Pistäkäähän lisää tulemaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Voisko jo kohta alkaa harjaamaan katuja, että päästäis valittaan siitäkin. Nimimerkki Iso pyöreä A

Äänestäkää Kepua. Saatte tuulimyllyt takapihalle palkkioksi ja sitten maksaa sähkönsiirron Saksaan siirtomaksuina, kepulaista viisauttako?

Terveydenhuolto pysyy keskusteluissa viikosta toiseen.

Viime viikon torstaina pääuutislähetyksessä tv:ssä oli uutinen Pohteen kriisistä. Ylivieskakin mainittiin. Vaalassa lopetetaan tk:n osasto ja Ylivieskan tk:ssa vähennetään potilaspaikkoja. Sääliksi kävi uutisessa esiintynyttä potilasta! Pohteen pomot. Miksi Pohde vähentää ja sulkee eniten sote piiristä tk:n osastoja? Ei ole hoitajia? Tehkää jotain sen eteen, että on hoitajia. Parantakaa etuja ja palkkoja ja olosuhteita. Tehkää työpaikasta houkutteleva. Ongelmien syy on alkujaan laitospaikkojen vähentäminen ja siitä johtuva kotisairaanhoidon kriisi. Pohteen pomot! Ei selityksiä vaan toimintaa ja tekoja! Vihainen potilas ja omainen

Totuus on, että vain yhdellä eduskuntaan pyrkivällä ylivieskalaisella on mahdollisuus päästä läpi kokeneisuutensa perusteella.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Nousihan se koirankakka taas esille tänäkin keväänä. Eläimet nyt vaan syö ja kakkaa. Se on luonnonlaki.

Voi tätä uutta arkkitehtuuria, kun kirkotkin tehdään niin heikoiksi, ettei seinät kestä muistolaattoja. Toista se oli ennen. Kirkot tehtiin kestäviksi ja vielä kauniiksikin kaiken lisäksi.

Ylivieskan terveyskeskuksen vuodeosastojen hoitajille, lähihoitajille, sairaanhoitajille ja osaston lääkärille suuret kiitokset hyvästä hoidosta ja kuntoutuksesta! Mukava nähdä iloisia ja ystävällisiä hoitajia ja ruokakin oli osastolla hyvää ja terveellistä. Kiitos ja jaksamista raskaaseen työhönne! Parantunut potilas

Mikä mättää aamupostin jakelussa Kaisaniemes? Jatkuvasti lehti myöhässä tulee välillä jopa 10:n jälkeen. Onko jakoalueet muuttuneet isommiksi, ettei jakaja enää kerkiä, vai missä on syy? Soittaessamme asiasta pahoitellaan, että on sairastapauksia, mutta epäilyttää onkohan asia totta, vai onko joku muu syy? Nimim. Vihainen tilaaja

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ylivieskassa on kiitettävästi rakennettu vammaisille asuntoja, mutta eipä niissä ole minkäänlaista toimintaa. On ruoka, sänky ja suihku, mutta kyllä voisi olla jonkinlainen päiväohjelma, jossa olisi edes yksi akvititeetti päivässä. Kehitysvammaisten työpisteestäkin tehtiin päiväkoti, jonka vuoksi aikuisilta kehitysvammaisilta vähennettiin työpäiviä 2–3 viikossa. Heillä on lakiin perustuva oikeus käydä tuetussa työssä. Vanhusten ja mielenterveyspaikoissakin on päivätoimintaa. Omainen

Viime perjantain lehdessä oli kuvia kirkkoryijyn tekijöistä ja kuinka he sitä ”ompelevat”. En ole ennen kuullut, että ryijyä ommellaan, sehän solmitaan tai kudotaan. Ihme, jos kukaan kutoja ei tuohon puutu!

Kalajaskassa 15.3. oli sinällään hyvä juttu Arvo Sijoitusosuuskunnan siirtymisestä arvo-osuusjärjestelmään, mutta Arvo olisi kyllä saanut hoitaa paremmin tämän siirtymävaiheen asiakaspalvelun. Olisin tarvinnut apua siitä, miten tämän tiliasian voi hoitaa netissä, mutta puhelinyhteyttä ei tunnu saavan millään. Olen tänään soittanut Arvoon tuloksetta yhdeksän kertaa. Yhtenä päivänä soitin 20 kertaa, mutta en päässyt läpi. Jatkuvasti tuli vain vastaus, että kaikki linjat on täynnä. Tämä koskee tuhansia ihmisiä, joten tähän olisi pitänyt varautua paremmin.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä