Mielipiteet

Nimimerkki Hyvinvointialueen pahoinvoiva hoitaja maalailee hyistä kuvaa tulevaisuudesta mielipidekirjoituksessaan: "Yksinäinen vanhus koskettaa kylmää digilaitteen ruutua, sen sijaan että hän saisi toisen ihmisen lämpimän kosketuksen”

”Onko sairaanhoitaja jatkossa bittien hoitaja? Yksinäinen vanhus koskettaa kylmää digilaitteen ruutua, sen sijaan että hän saisi toisen ihmisen lämpimän kosketuksen”, kirjoittaa nimimerkki Hyvinvointialueen pahoinvoiva hoitaja mielipidekirjoituksessaan.
”Onko sairaanhoitaja jatkossa bittien hoitaja? Yksinäinen vanhus koskettaa kylmää digilaitteen ruutua, sen sijaan että hän saisi toisen ihmisen lämpimän kosketuksen”, kirjoittaa nimimerkki Hyvinvointialueen pahoinvoiva hoitaja mielipidekirjoituksessaan. Kuva: Hannu Verronen

Oulaisten seudun kaupunkilehti SeutuMajakka julkaisi 25.1. sekä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) johtajan Ilkka Luoman että aluevaltuuston puheenjohtajan Kai Pajalan näkemykset Pohteen tämänhetkisestä tilanteesta.

Näin rivityöntekijänä voin pahoin lukiessani tekstiä, ja haluaisinkin tuoda

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.