Muista lainojen kilpailutus myös kiireisessä tilanteessa

Kuva:

MAINOS - LENDERS.FI -

Nopea rahantarve voi tulla yllättäen kenelle tahansa ja ikävimmillään se tapahtuu silloin, kun omalla tilillä ei olekaan riittävästi katetta. Tällainen tilanne voi tulla eteen esimerkiksi päivittäisessä käytössä olevan auton hajotessa tai tarpeellisen kodinkoneen rikkoutuessa.

Päätöksiä lainarahan myöntämisestä ei tarvitse odotella pitkään silloin, kun teettää lainakilpailutuksen verkossa. Netistä haettava kilpailutettu pikalaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun rahantarve on akuutti. Kilpailutetun lainan voit saada omalle pankkitilillesi jopa saman arkipäivän aikana.

 

Varmista onnistunut pikalainan kilpailutus 

Nykyaikaisella pikalainalla ei ole enää mitään tekemistä erittäin huonon maineen omaavalla pikavipillä. Jopa vain tekstiviestin lähettämisen jälkeen myönnetyt ja hyvin korkeakorkoiset pikavipit ovat historiaa. Tällaisia lainoja ei enää myönnetä. Sen sijaan kilpailutetut pikalainat ovat kohtuullisen koron lainoja, joita myönnetään vain säännöllisiä tuloja omaaville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Avainsana onnistuneeseen lainanhakuun on kilpailutus. Vain ja ainoastaan kilpailutuksen avulla voit löytää edullisen kohtuullisen koron pikalainan. Äkkiseltään saatat kuvitella kilpailutuksen olevan aikaa vievää ja työlästä, mutta et voisi olla enempää väärässä.Lenders.fi -palvelun avulla lainakilpailutuksen teettäminen onnistuu muutamassa minuutissa.

Kilpailutettavan pikalainan suuruus kannattaa miettiä tarkkaan. Suurimmillaan pikalaina voi olla jopa kymmeniä tuhansia euroja, mutta useimmiten nopeasti haettava laina on huomattavasti pienempi. Haettava lainan suuruudesta riippumatta ylisuurta lainaa ei koskaan kannata ottaa, sillä siitä aiheutuu vain turhia oheiskuluja ja lainanhoitomaksuja.

 

Lainakilpailutuksen muistilista 

Pikalainan voi saada tilillensä jopa saman arkipäivän aikana. Pikalainan suosio perustuukin siihen, että lainarahan voi saada käyttöönsä hyvin nopeasti. Vaikka tarve rahalle olisikin akuutti, on aina muistettava kilpailuttaa laina. Helpoiten se onnistuu Lenders.fi palvelussa.

Käytä onnistuneen lainakilpailutuksen tukena seuraavaa muistilistaa:

 

- Mieti tarkkaan tarvitsemasi lainan suurus.

- Laadi realistinen takaisinmaksusuunnitelma.

- Käytä ilmaista lainakilpailutuspalvelua.

- Tutustu tarkkaan parhaimpien lainatarjousten lainaehtoihin.

 

Lainaehtojen läpikäyminen kannattaa tehdä huolella. Lainakilpailutuspalvelun avulla on helppo löytää markkinoiden edullisin pikalaina, mutta lainaehdoissa on myös eroja, jotka tulee huomioida. Joustavat lainaehdot saattava tehdä toiseksi tai kolmanneksi edullisimmasta lainatarjouksesta parhaiten juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan lainan.

 

Lainakilpailutuksen teettämisen vaiheet käytännössä 

Lainakilpailutuksen tekemättä jättämiselle ei ole olemassa mitään syytä. Vain kilpailutuksen avulla voi löytää vallitsevan markkinatilanteen edullisimmat lainatarjoukset ja itse kilpailutuksen teettäminen on lasten leikkiä.

 

 

Lenders.fi palvelu on tehnyt puolestasi suurimman työn laajan rahoittajayhteistyön avulla. Tuomalla kymmenet eri rahoittajat lainakilpailutuspalvelun piiriin, palvelu on varmistanut hyvien lainatarjouksien saatavuuden. Sinun tehtäväksi jää vain täyttää lainakilpailutuslomake ja vertailla saaduista tuloksista parhaimpia lainatarjouksia.

Lainakilpailutuksen teettämisessä hyvä valmistautuminen on erittäin tärkeää. Kun tiedät tarkkaan tarvitsemasi lainasumman ja lainalyhennyksen kuukausierän, on itse kilpailutuksen teettäminen helppoa. Pikalaina kilpailutetaan täyttämällä sähköinen lomake, jossa kysytään hakijan henkilötiedot ja haettavan lainan tiedot.

Tietojen kirjaamisen jälkeen käynnistetään itse kilpailutus yhtä nappia painamalla ja jäädään odottamaan kilpailutuksen myötä saatavia tarjouksia. Pikalainatarjoukset ovat parhaimmillaan nähtävissä muutamassa minuutissa, mutta kannattaa aina odottaa kilpailutuspalvelun antamaa ilmoitusta kilpailutuksen valmistumisesta.

 

Edullinen pikalaina saatavissa heti tilille 

Pikalainakilpailutuksen valmistuttua on aika valita parhaimmat lainatarjoukset tarkempaan tarkasteluun. Palvelu nostaa edullisimman lainatarjouksen kilpailutuksen voittajaksi, mutta suosittelemme aina tutustumaan useamman lainatarjouksen lainaehtoihin.

 

 

Parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopiva pikalaina saattaakin toisinaan olla se toiseksi tai kolmanneksi edullisin lainatarjous. Pikalainakilpailutuksen voi myös aina teettää uudestaan esimerkiksi erilaisilla kuukausilyhennyksillä ja pidemmällä tai lyhyemmällä takaisinmaksuajalla.

Edullisimpien lainatarjousten korot alkavat viidestä prosentista nousten aina kymmeniin prosentteihin. Tarjousten korkoprosentit vaihtelevat ja perustuvat lainatarjoajien tekemiin analyyseihin hakijan antamista tiedoista. Laajan lainakilpailutuksen teettäminen on ainoa tapa löytää ajankohtaiset edulliset pikalainatarjoukset.