Kalajaska

Kansanedustajille valittiin nimikkoyrittäjät - Perussuomalaiset saivat omansa Kalajokilaaksosta

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät valitsi oman toimialueensa kansanedustajille nimikkoyrittäjän. Nimikkoyrittäjän tehtävänä on antaa kansanedustajalle tietoa yrittäjän arjesta ja kertoa, mitä yrittäjyyden edistämiseksi kannattaisi tehdä.

Kalajokilaaksosta aloittaa kaksi nimikkoyrittäjää, joiden eduskuntakontaktit ovat perussuomalaisia. Sieviläisen kansanedustajan Antti Kankaan nimikkoyrittäjä on kalajokinen Ville-Matti Vuollet Kalajoen Nelivedosta.

Perussuomalaisten kokkolalainen kansanedustaja Mauri Peltokangas puolestaan saa nimikkoyrittäjänsä Nivalasta. Hän on Kimmo Peräaho Peräahon Koneesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sieviläinen kansanedustaja Antti Kangas (kuvassa) on maatalousyrittäjä. Hänen nimikkoyrittäjänsä Ville-Matti Vuolletin yritystoiminta nojaa maatalouden koneurakointiin. Kuva: Jenni Kankaanpää

Keski-Pohjanmaan yrittäjäyhditys kertoo, että vuorovaikutus on molemminpuolista. Yrittäjä saa kansanedustajalta ajantasaista tietoa yrittäjiä koskevasta päätöksenteosta.

– Yrittäjyyden merkitys korostuu tulevalla vaalikaudella, sillä Suomi tarvitsee kasvua ja sitä syntyy yksityisissä yrityksissä. Nimikkoyrittäjätoiminta tukee edustajan työtä ja on tärkeää ruohonjuuritason tiedonvaihtoa, perustelee Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä.

Nimikkoyrittäjätoiminta on osoittautunut toimivaksi tavaksi välittää tietoa arjesta päätöksentekoon.

– Yhteydenpidon on tarkoitus kestää koko vaalikauden. On tärkeää, että yrittäjien ääni kuuluu eduskunnassa ja edustajilla on tietoa siitä, miten alueemme yrittäjäkenttä voi, kertoo Keski-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jarmo Nahkala Alavieskasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Valittuja nimikkoyrittäjiä on kaikkiaan seitsemän.