Alumiiniset erikoisratkaisut kuljetukseen ja pakkaamiseen

Laadukkaat alumiinilaatikot turvalliseen kuljetukseen ja varastointiin. Kuljeta herkät sähkölaitteet, litiumakut ja vaaralliset aineet turvallisesti!
Laadukkaat alumiinilaatikot turvalliseen kuljetukseen ja varastointiin. Kuljeta herkät sähkölaitteet, litiumakut ja vaaralliset aineet turvallisesti! Kuva:

MAINOS - ZARGES -

Alumiiniset kuljetus- ja pakkausratkaisut takaavat, että herkät laitteet ja arvokkaat esineet voidaan pakata turvallisesti kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi – myös vaativissa olosuhteissa.

Alumiinilaatikot soveltuvat kestävyytensä ja kevyen rakenteensa ansiosta monenlaisiin sovelluksiin ja eri teollisuudenaloille. Alumiiniset kuljetuslaatikot sopivat erinomaisesti esimerkiksi logistiikkaan keveytensä ansiosta. Lisäksi alumiinin ominaisuudet tekevät siitä turvallisen materiaalin vaarallisten tavaroiden pakkaamiseen, olipa kyse sitten litiumparistoista tai tartuntavaarallisista aineista. KevytmetallivalmistajaZARGES tuottaa standardien mukaiset tyyppihyväksytyt alumiinilaatikot eri toimialoille, kuten tuotantoteollisuuteen, logistiikkaan sekä armeijan käyttöön.

 

Kestävät alumiinilaatikot teollisuuteen ja logistiikkaan

ZARGES valmistaa innovatiivisia, kestäviä ja kevyitä alumiiniratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Alumiinista valmistetut tuotteet, kutenerilaiset laatikot ja säiliöt, soveltuvat hyvin pakkaamiseen, varastointiin ja kuljetukseen. Alumiini soveltuu erinomaisesti myös tikkaiden, portaiden ja työtasojen, hyllyjärjestelmien ja monien teknisten laitteiden materiaaliksi.

Alumiinilaatikot vaarallisia aineita varten

Alumiinilaatikot ovat korroosionkestäviä, lämmönkestäviä ja sähköä johtavia. Nämä ominaisuudet tekevät alumiinista erinomaisen raaka-aineen varasto- ja kuljetuslaatikoiden valmistukseen. Alumiinilaatikko soveltuu niin vaarallisten aineiden kuin herkkien tavaroiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen.Alumiininen K470 -yleislaatikko on tilattavissa UN-tyyppihyväksyttynä versiona, jolloin se soveltuu VAK-kuljetuksiin virallisten määräysten mukaisesti.

 

Ergonominen kuljetuslaatikko pyörillä ja kannella

Raskaiden tavaroiden kuljetukseen ja logistiikkaan kannattaa valita alumiininen kuljetuslaatikko pyörillä. Pyörällinen alumiinilaatikko takaa helpon liikuteltavuuden ja paremman ergonomian käytön aikana.Pyörillä varustetut K 424 kuljetuslaatikot ovat kestäviä ja turvallisesti pinottavissa. Niiden laadukkaat 50 mm pyörät ja teleskooppikahvat takaavat ergonomisen ja turvallisen työskentelyn. Eri kokovaihtoehtojen lisäksi tämä helposti liikuteltava alumiinilaatikko voidaan tilata vaarallisille aineille soveltuvana tyyppihyväksyttynä versiona.

 

Litiumakkujen käsittely

Litiumakkuteollisuuden kasvaessa yhä useammat laitteet ovat sähkökäyttöisiä ja ne varustetaan ladattavilla litiumakuilla. Esimerkiksi sähköautot, sähköpyörät ja muut sähkölla toimivat työkalut ja laitteet yleistyvät kaikkialla maailmassa.Akkujen varastointi ja kuljettaminen vaativat erityistä huomiota, sillä litiumakkujen huolimaton käsittely voi aiheuttaa vakavan vaaran. On siis tärkeää, että akkujen käsittelyyn kiinnitetään huomiota akkuteollisuudessa. Mutta on yhtä tärkeää huomioida myös arkikäyttöön tarkoitettujen laitteiden, kuten sähköpolkupyörien ja sähköautojen akut, jotka tulee varastoida ja kuljettaa oikein – etenkin silloin, kun epäillään mahdollista akkuvauriota.K 470 -litiumakkulaatikko on suunniteltu erityisesti viallisten ja vaurioituneiden akkujen säilytykseen ja kuljetukseen.

 

Pakkaukset herkille elektronisille laitteille

Alumiiniset kuljetuslaatikot ovat optimaalinen ratkaisu herkille elektronisille laitteille ja instrumenteille. Alumiinista valmistettu laatikko suojaa vaativilta sääolosuhteita, korroosiolta ja muilta ulkoisilta vaurioilta. Elektroniikkalaitteet vaurioituvat herkästi äärimmäisissä lämpötiloissa, ja alumiini suojaa laitteita suurilta lämpötilanvaihteluilta ja estää elektroniikkalaitteita ylikuumenemasta. Sotilaskäyttöön suunniteltuMitraset 19" räkkikotelosuojaa elektronisia laitteita lisäksi sähkömagneettisilta häiriöiltä.

Muut erikoispakkausratkaisut

Alumiinista valmistetut pakkausratkaisut ovat turvallinen ja kestävä valinta erityisesti vaativissa teollisuusolosuhteissa, mutta räätälöidyt alumiinilaatikot soveltuvat myös muiden herkkien tavaroiden säilytykseen ja kuljettamiseen. Esimerkiksi ammattimaiset valokuvaustarvikkeet, kuten drone-lennokit, tai erikoishuomiota vaativat metsästysvälineet voidaan turvallisesti pakata oikean kokoisiin alumiinilaatikoihin. Lisäksi alumiinilaatikot voidaan varustaayksilöllisesti muotoillulla solumuovipehmusteella, joka takaa maksimaalisen suojan iskuja vastaan.

 

Helposti käsiteltävät alumiinilaatikot kaikkiin tarpeisiin!

Kestävät ja kevyet alumiiniset kuljetuslaatikot soveltuvat niin vaarallisten aineiden kuljetukseen kuin herkkien sähkölaitteiden suojaamiseen. On vaikea kuvitella, että mikään muu valmistusmateriaali olisi yhtä monipuolinen kuin alumiini, kun kyseessä on tuotteiden pakkaaminen ja kuljettaminen. Alumiinilaatikko soveltuu elintarvike- ja rakennusteollisuuteen, puolustusvoimien käyttöön, VAK-kuljetuksiin sekä hygieenisiin sairaalaympäristöihin. ZARGES-laatikot ovat saatavilla useissa eri vakiomalleissa, ja asiakaspalvelun kautta voit tiedustella yksilöllisiä koko- ja mallivaihtoehtoja.