Kalajaska

“Aiheina ovat ihminen, eläin, taivas, helvetti, musta, valkoinen, mies, nainen, viina, vitamiini, sota ja rauha” - Niko Kivelän Iso riski -kiertue kurvaa Ylivieskaan

Koomikko Niko Kivelä on aloittanut laajan Iso riski -kiertueensa. Koko Suomen kattava stand up -kiertue kestää toukokuun loppuun saakka ja vierailee myös Ylivieskassa.

Niko Kivelän kiertue jatkuu 27. toukokuuta saakka ja sen aikana hän esiintyy kaikkiaan 26 kertaa 24 paikkakunnalla. Kivelä on yksi Suomen stand up -kentän eturivin koomikoista.

Niko Kivelä vierailee Ylivieskan Akustiikassa. Kuva: Jani Avelin

– Nyt Kivelä toteuttaa lavalla kaiken 20-vuotisen koomikkouransa aikana sisäistämänsä eikä tähän kuvioon kuulu jarruttelu eikä hissuttelu. Iso riski -kiertueella ei haasteta katsoja, vaan koko maailma. Aiheina ovat ihminen, eläin, taivas, helvetti, musta, valkoinen, mies, nainen, viina, vitamiini, sota ja rauha.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kuinka nämä vastakkainasettelut kuvastavat Kivelän maailmaa, selviää keikalla, sillä tarinat ovat, kuten aina, Kivelän omasta elämästä ja hänen seulansa läpi suodattamia, kiertueen tiedotteessa avataan.

Niko Kivelä esiintyy Ylivieskan Kulttuurikeskus Akustiikassa lauantaina 22. huhtikuuta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä