Paikallisuutiset

Kalajokilaakson saamien tietojen mukaan ensimmäinen epäilty jenginujakointi tapahtunut jo alkusyksystä – Jengien nimiä saatu tietoon

Ylivieskassa sattui viikon aikana kolme pahoinpitelyä. Lisäksi Ylivieskassa puhuttiin nuorten jengiytymisestä.
Ylivieskassa sattui viikon aikana kolme pahoinpitelyä. Lisäksi Ylivieskassa puhuttiin nuorten jengiytymisestä. Kuva: Clas-Olav Slotte

Kalajokilaakson saamien tietojen mukaan Ylivieskassa paljastunut epäily teinien jengiytymisestä ei liity pelkästään Jokirannan kouluun, vaan mukana olisi todennäköisesti myös täysi-ikäisiä. Eli kyseessä olisi ylivieskalaisten nuorten keskuudessa levinnyt ilmiö.

Lehden saamien tietojen mukaan kyseessä on tämän syksyn ilmiö. Ensimmäiset tällä hetkellä tiedossa olevat nujakoinnit olisivat tapahtuneet jo Kauppojen yössä elo–syyskuun vaihteessa, jolloin torin laidalla olisi tapahtunut pahoinpitely.

Lehden lähteen mukaan epäilty jengiytyminen on poliisin tiedossa. Tarkkaa tietoa jengien määrästä ei ole, mutta yhden jengin tiedetään käyttävän itsestään nimeä Lehmustien Ghetto Boys, LGB ja toisen nimi olisi Ylivieska Real Guys, YRG.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tietoa siitä, mihin epäilty jengiytyminen liittyy, ei ole.

Lähteen mukaan epäillyistä jengeistä on syntynyt käsitys, että niissä olisi mukana nuoria, jotka ovat "hukassa itsensä kanssa ja hakevat hyväksyntää ja äksöniä".

Kalajokilaakson lähteen mukaan on mahdollista, että viikonloppuna tapahtunut ikäihmisen pahoinpitely Ylivieskassa voisi liittyä epäiltyyn jengiytymiseen. Poliisi ei ole vahvistanut epäilyä.

Poliisi tiedotti maanantaina Ylivieskan rautaiteaseman alikulussa tapahtuneesta välikohtauksesta viikonloppuna. Välikohtauksen aikana nuoren miehen epäillään lyöneen vanhempaa miestä. Tämän jälkeen nuoret poistuneet paikalta. Poliisi ei tavoittanut nuoria heti tapahtuman jälkeen. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Aikaisemmin keskiviikkona on kerrottu, että Jokirannan koulun henkilökuntaa on informoitu Ylivieskan teinien epäillystä jengiytymisestä ja koulun oppilaille on kerrottu viime viikolla jo asiasta.

MTV Uutiset: Ylivieskassa epäillään teinien jengiytymistä – Jokirannan oppilaille kerrottu aiheesta aamunavauksessa viime viikolla ja henkilökunnalle lähetetty Wilma-viesti

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä