tiistai 27.10.2020 | 16:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Sievi FS:n Jarmo Junno ja Aleksi Kylmälä futsalin MM-karsintoihin

Ismo Kunelius
Ma 14.1.2019 klo 15:07 | päivitetty ma 15:07

Sievi FS:n liigajoukkue on jälleen edustettuna futsalin maajoukkueessa, joka pelaa tammikuun lopulla Moldovassa käytävässä MM-karsintaturnauksessa. Maajoukkueen vakiomiehistöön lukeutuva Jarmo Junno saa tällä kertaa matkaan myös seurakaverin, kun päävalmentaja Mićo Martić valitsi joukkueeseen Sievi FS:n nuoren lahjakkuuden Aleksi Kylmälän.

Suomi kohtaa turnauksessa isäntämaa Moldovan lisäksi Pohjois-Irlannin ja Walesin. MM-karsinnan esikarsintaturnauksen neljästä maasta kaksi parasta jatkaa ensi syksynä pelattavalle karsintakierrokselle

Päävalmentaja kertoo Palloliiton tiedotteessa, että joukkue keskittyy ainoastaan Moldovassa edessä olevaan haasteeseen ja tavoite turnaukseen on selkeä.

– Tammikuun lopussa Chisinaussa lähdemme voittamaan lohkoa tai vähintäänkin tavoitteena on yltää kakkoseksi ja sitä kautta Main Roundille. Olen hyvin luottavainen sen suhteen, että tähän tavoitteeseen myös yllämme, Martić kommentoi.

Hän piti aiemmin tammikuussa maajoukkueleirin, johon osallistui joukko uusia kasvoja. Sieltä ponnistivat mukaan MM-karsintoihin Sievi FS:n Aleksi Kylmälä ja Mad Maxin Justus Kunnas.

– Molemmat uudet tulokkaat ovat hyvin nuoria, mutta heillä on juuri sellaisia ominaisuuksia, joita joukkueeseen on haettu. Olen varma, että he tulevat olemaan tärkeä osa maajoukkuetta tulevina vuosina, Martić sanoo.

Suomen pelit Moldovassa ovat 30. tammikuuta–2. helmikuuta.

Suomen joukkue turnaukseen:

Maalivahdit (3): Kasper Kangas Leijona Futsal, Antti Koivumäki GFT ja Juha-Matti Savolainen KaDy.

Kenttäpelaajat (12): Panu Autio GFT, Miika Hosio MantovaCalcio a 5, Jarmo Junno Sievi FS, Juhana Jyrkiäinen Leijona Futsal, Jani Korpela KaDy, Sergei Korsunov KaDy, Justus Kunnas Mad Max, Aleksi Kylmälä Sievi FS, Jukka Kytölä MantovaCalcio a 5, Mikko Kytölä KaDy, Lassi Lintula Ilves FS ja Antti Teittinen Ilves FS.

#