Ajankohtaista

Vaalipäivää viettää jokainen tyylillään: Ylivieskassa vietetään aikaa perheen kanssa, Sievistä valvojaisiin ponkaistaan navetan kautta

Viimeisiä viedään eduskuntavaalien kampanjoinnissa, joten on aika kääntää katseet sunnuntaihin. Kalajokilaakso tiedusteli vielä ennen h-hetkeä alueensa ehdokkailta vaalipäivän suunnitelmia. Ylivieskan, Sievin ja Alavieskan ehdokkaista osa suuntaa vaalivalvojaisiin ja osa jää kotipuoleen perheensä kanssa.

Tällainen liputus koski turkistarhausta ja ilmaisen ehkäisyn laajentamista alle 25-vuotiaisiin Ylivieskan nuorisovaltuuston järjestämässä vaalipaneelissa. Ehdokkaat tentissä: Pasi Niiranen (vas.), Mari Kärkkäinen (sd.), Aila Mustamo (vihr.), Eija Nivala (kesk.), Matti Heikkinen (kd.), Antti Kangas (ps.) ja Mikko Korkeakoski (kok.).

Ylivieskalainen eduskuntavaaliehdokas Eija Nivala (Kesk.) kertoo, että hänen vaalivalvojaisiaan vietetään ravintola Lounatuulen kokoustiloissa. Tilaisuus on avoin kaikille.

– Ohjelmassa on pientä naposteltavaa ja tulosten seurantaa. Sunnuntain ohjelmassa ei ole enää kampanjointia. Omaa perhettä tulee

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä