Paikallisuutiset

Kalajokilaakson verkkosivut uudistuivat – Tilaajien tulee aktivoida tunnukset uusiin verkkopalveluihin

Kalajokilaakson paikalliset uutiset ja sisällöt ovat verkkopalvelu-uudistuksen myötä paremmin luettavissa myös puhelimella. Tilaajien tulee aktivoida omat Hilla-tunnukset uusissa verkkopalveluissa.

Kalajokilaakson uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Myös kännyköihin ladattava mobiilisovellus uudistuu. Uudistus tarkoittaa lukijoiden ja tilaaja-asiakkaiden kannalta sitä, että paikalliset ja alueellisetkin uutiset löytyvät jatkossa ketterästi käden ulottuvilta ja ajantasaisesti.

Uudistuksen myötä tilaajat pääsevät lukemaan sisältöjä siten, että vaihtavat jo olemassa oleviin tunnuksiin salasanan. Mikäli olet tilannut paikallislehden sekä Keskipohjanmaa-lehden, pääset lukemaan Keskipohjanmaa-lehden sisältöjä jälleen huomenna. Tämä liittyy verkkopalvelu-uudistukseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uusien asiakkaiden tulee luoda itselleen Hilla-tunnukset, jotka pääset tekemään täältä.

Näin luot itsellesi tunnukset. Kuva: Elina Korpiaho

Kalajokilaakson verkkopalvelusta löytyy jatkossakin joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Mobiilisovelluksen käyttäjät voivat räätälöidä sovelluksesta itselleen mieluisan muun muassa valitsemalla itseä kiinnostavat aihealueet.

Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, videoiden ja äänen kerrontatavoilla.

Paikalliset uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät siis muutu miksikään, ja ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä. Lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen uudistuminen koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

Uudistuksen myötä paikalliset uutiset ovat paremmin luettavissa myös mobiilissa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä