Mielipiteet

"Kaikki hoidetaan muka kotona. Kuka hoitaa, kun hoitajia ei kotihoitoon saada?“ - Kansa ottaa taas kantaa Kalajaskan tekstaripalstalla

Kalajokilaakson mielipidekirjoitusten ohella kansa ottaa kantaa asioihin Kalajaskan tekstaripalstalla.

Tekstaripalstalle tarkoitettujen kommenttien alkuun kirjoitetaan KJL SANANVALTA ja sen perään voi kirjoittaa mielipiteen. Numeroon 13525 lähetettävän viestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tekstareita otetaan vastaan myös WhatsAppina numerossa 050-3130 252.

Pistäkäähän jälleen luuri sauhuamaan ja lisää mielipiteitä tulemaan! Tässä on viime aikojen tekstarikommentteja, joissa väki ottaa värikkäästi kantaa hyvin ajankohtaisiin asioihin:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Opettaja kyseli, onko se keltään pois, jos kirkossa vihitään homopareja? Jatkan kyselyä, onko se keltään pois, jos koulussa väkivaltaisuutta, kaupassa varastelua jne. Vääryyttä emme saa emmekä voi hyväksyä!

Rakkaus ja rajat

Kyllä oli keskiviikkona 17.5. aamulla murheellinen näky liikennevaloissa, sinivalkoinen lippu liehui ruumisautossa, vainaja arkussa ja ruumisauton kuljettaja tupakoi. Vainajan omaista ei ollut kyydissä. Missä on kunnioitus ruumista kohtaan?

Sinä rehellinen ihminen, joka löysit lompakkoni Prisman parkkipaikalla ja palautit sen infoon. Tuhannet kiitokset!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vanha sanonta pitää paikkansa: "Joka kuritta kasvaa, hän kunniatta kuolee". Koirakin vaatii kasvatusta. Missä ihmisen käytöstavat, kun ei tiedä minne pissata ja kakata? Sotkijat pitää saada vastuuseen tekosistaan ja siivoamaan paikat!

Harras toive niittäjälle: Voisiko sen ihanan Niemenrantaan nousevan voikukkapellon Visalantien ja Knuutilantien kulmassa antaa tänä vuonna olla ihmisten ja pörriäisten ilona edes pari viikkoa kauemmin? Surettaa, kun kaikki pitää käydä aina kynimässä maan tasalle kesken kauneinta kukintaa.

Niemenrannan asukas

Vuodeosastoja suljetaan ja kaikki hoidetaan muka kotona. Kuka hoitaa, kun hoitajia ei kotihoitoon saada? kysytään seuraavassa tekstarissa.

Kyllä sote-uudistus on kaukana hyvästä ja toimivasta. Kaikki mahdollinen siirtyy Ouluun, läheltä ei saa kohta mitään palveluja. Hoitajat uupuu työn alle ja vaihtaa alaa. Sijaisia ei saada mistään. Vuodeosastoja suljetaan ja kaikki hoidetaan muka kotona. Kuka hoitaa, kun hoitajia ei kotihoitoon saada? Uusia asiakkaita ei oteta kotihoidon asiakkaaksi, kun ei ole tekijöitä. Terveydenhuolto on aivan kuralla. Sijaisten joita vähän on tehdään hankalaksi heidän työtekö, paikasta paikkaan ei saa hyppiä, vaan täytyy sitoutua yhteen paikkaan. Täyttä P: tä koko touhu.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Eikö Ylivieskan kaupungilla ole tarjota vireille eläkeikäisille parempaa tilaa järjestää tansseja kuin Savelan nuorisotalo? Ei ole edes kunnollisia wc-tiloja ja ilmanvaihto olematon. Tanssi on hyvää liikuntaa seniori-ikäisille.