Paikallisuutiset

Ylivieskan kotiseutuviikko päättyi kotiseutujuhlaan – Kotiseutuliiton toiminnanjohtaja: "Kotiseutu- ja kulttuuriperintötyö vahvistavat kotiseutuhenkeä, osallisuutta ja kestävyyttä."

Ylivieskan kotiseutuyhdistys laski seppeleen jumalanpalveluksen jälkeen hautausmaan portin luona olevalle paadelle. Kuvassa vasemmalta Mauri Takalo-Kippola, Arja Nevanperä, Riitta Vanhatalo, Kaisa Savela, Leena Huhtakangas, Ville Mäkelä ja Terttu Hauhtonen-Kiuru.
Ylivieskan kotiseutuyhdistys laski seppeleen jumalanpalveluksen jälkeen hautausmaan portin luona olevalle paadelle. Kuvassa vasemmalta Mauri Takalo-Kippola, Arja Nevanperä, Riitta Vanhatalo, Kaisa Savela, Leena Huhtakangas, Ville Mäkelä ja Terttu Hauhtonen-Kiuru. Kuva: Ylivieskan kotiseutuyhdistys

Kotiseutu- ja kulttuuriperintötyö vahvistavat kotiseutuhenkeä, osallisuutta ja kestävyyttä, tätä mieltä on Suomen Kotiseutuliiton toiminnanjohtaja, filosofian tohtoriRiitta Vanhatalo. Hän puhui aiheesta Ylivieskan kotiseutujuhlassa kotiseutuviikon päätteeksi.

Hän korosti puheessa sitä, että pidetään

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä