torstai 15.4.2021 | 21:09
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ylivieskassa varmistuikin kaksi uutta koronavirustartuntaa – Kaupungin tartuntaluku on nyt 81

Ismo Kunelius
Ke 3.3.2021 klo 11:40 | päivitetty ke 12:36

Ylivieskan, Alavieskan, Sievin ja Nivalan alueella toimiva peruspalvelukuntayhtymä Kallio tiedotti keskiviikkona uusista koronavirustartunnoista.

Tuoreessa tiedotteessa tartuntojen lukumäärä kasvoi kahteen.

– Aiemmasta tiedosta poiketen Ylivieskassa todettiin tiistaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Kumpikin sairastunut oli jo altistuskaranteenissa. Tartuntojen myötä Ylivieskan tartuntaluku on nyt 81, toteaa Kallio tiedotteessaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koronakartalle nousi keskiviikon päivityksessä lisäksi yksi uusi tartunta Pyhäjoelta.

Kala- ja Pyhäjokilaakson paikkakunnilla koronatapauksia on kirjattu THL:n kartalle seuraavasti: Alavieska 12, Haapajärvi 5, Sievi 25, Kalajoki 29, Nivala 27, Reisjärvi 13, Oulainen 18, Haapavesi 23, Pyhäjärvi 5, Pyhäjoki 12 ja Ylivieska 81.

Koko maassa on varmistettu epidemian alusta saakka 59 442 koronatartuntaa. Keskiviikkona määrä lisääntyi THL:n tilastoissa 797 tapauksella.

Kallio muistuttaa myös, että Pohjois-Suomen AVI ja Pohjois-Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä järjestävät avoimen tiedotustilaisuuden keskiviikkona 3.3.2021 klo 13. Tiedotustilaisuudessa kerrotaan koronaepidemian poikkeusoloihin liittyvistä päätöksistä Pohjois-Pohjanmaalla. Tilaisuudessa käydään läpi pandemiatilanne alueella, alueelliset suositukset ja määräykset, ja niiden toimeenpano kunnissa.

Tilaisuutta voi katsoa tästä linkistä.

Uutista on päivitetty kello 12.35 tiedolla Ylivieskan toisesta tartunnasta.

Lisää aiheesta: Pyhäjoelta nousi tiistaina kaksi uutta tartuntaa THL:n koronakartalle – Kallion alueella ei todettu viikonlopun aikana uusia koronatapauksia

#