torstai 15.4.2021 | 16:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Poliisi tutkii perhesurmaa Oulussa – Äiti ja kaksi lasta löytyivät kuolleena oululaisesta majoitusliikkeestä

Hanna Rautio
Ma 25.1.2021 klo 16:38

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Oulun poliisi tutkii epäiltyä perhesurmaa. Nainen ja kaksi lasta löydettiin maanantaina kuolleena Oulun keskustassa sijaitsevasta majoitusliikkeestä. Asian selvittelyssä poliisille kävi ilmi, että kyseessä ovat sunnuntaina 24. tammikuuta kadonneeksi ilmoitettu äiti ja lapset.

Poliisi epäilee, että keski-ikäinen äiti on surmannut ensin yläkouluikäisen ja alle kouluikäisen lapsensa ja sitten itsensä. Tapahtumiin ei epäillä liittyvän ulkopuolisia henkilöitä.

Oulun poliisi jatkaa asian tutkintaa epäiltynä kahtena murhana ja kuolemansyyn tutkintana. Esitutkinta on alussa eikä poliisi tässä vaiheessa tiedota yksityiskohtia tapahtuneesta. Tutkinta jatkuu teknisillä tutkimuksilla ja kuulemisilla, joilla poliisi pyrkii selvittämään surmaan liittyviä olosuhteita.

Oulun poliisille ilmoitettiin sunnuntaina kadonneesta henkilöstä. Asian selvittelyssä kävi ilmi, että Muhoksella asuva nainen ja hänen kaksi lastaan olivat poistuneet kotoa edellisenä iltana eli lauantaina.

Ensitietojen mukaan äiti ja lapset olivat poistuneet autolla, eikä heidän liikkeistään tai olinpaikastaan ollut muuta tietoa.

#