torstai 15.4.2021 | 16:10
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Oulaisissa sattui keskiviikkona kuuden auton raju risteyskolari – Onnettomuudessa oli osallisena seitsemän ihmistä, heistä osa loukkaantui

Tehtävälle hälytettiin kaksi pelastusyksikköä sekä useita ensihoidon yksiköitä Jokilaaksojen pelastuslaitokselta.

Minna Mustonen
Ke 20.1.2021 klo 14:41 | päivitetty ke 21:12

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Oulaisissa noin viisi kilometriä keskustasta Ylivieskan suuntaan Ylivieskantien ja Amiraalintien risteyksessä sattui kuuden henkilöauton kolari.

Onnettomuusajoneuvoissa oli yhteensä seitsemän ihmistä, heistä osa loukkaantui.

Pelastuslaitos avusti kahden ajoneuvon kuljettajat ulos vaurioituneista autoista. Neljä henkilöä kuljetettiin ensihoidon toimesta sairaalaan. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä tilannepaikalla, siirsi onnettomuusautot pois ajoradoilta ja siivosi tiealueen.

Tehtävälle hälytettiin kaksi pelastusyksikköä sekä useita ensihoidon yksiköitä Jokilaaksojen pelastuslaitokselta.

Oulun hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona 14.33

Poliisi on tutkinut onnettomuuden syytä. Tutkinnan mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun Ylivieskan tietä Ylivieskan suunnasta ajaneen henkilöauton kuljettaja oli aloittanut kääntymisen kulkusuunnassaan vasemmalle Amiraalintielle ja törmännyt Ylivieskan tietä vastaan tulleeseen henkilöautoon. Oulun suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja oli väistämisen seurauksena törmännyt toisiin Ylivieskan tietä ajaneisiin henkilöautoihin.

Tie oli tapahtuma-aikaan jäinen ja lumisade ja tiestä pölisevä lumi haittasi näkyvyyttä. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta asiaan.

//Uutinen päivitetty kauttaaltaan poliisin tiedoin klo 20.50

#