perjantai 25.9.2020 | 07:58
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kiti Kokkosen näytelmä "Myydään 3H ja K" puhuu vaikeista aiheista huumoria unohtamatta – Kalajoen kesäteatteri siirtyy Virta-Saliin

Ke 16.9.2020 klo 18:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Virta-Salin teatterisyksy käynnistyy 24. syyskuuta Kalajoen kesäteatterin/Teatteri Willi Lakeuden ”Myydään 3H+K”-näytelmällä.

Ronja ja Lauri Sydänmaan (Eini Pekola ja Matti Juntunen) elämä on yhtä piinaa. Lapsettomuus on rasittanut suhdetta ja ajanut parin jatkuvalle törmäyskurssille. Paluu Ronjan lapsuudenkotiin kärjistää tilanteen äärimmilleen.

Kun mukaan kuvioon tulevat vielä äiti (Terttu-Liisa Kotka), joka ei jätä Ronjaa rauhaan ja naapurin Maarit (Niina Hihnala), jolla elämä näyttäisi sujuvan ärsyttävän hyvin, on Ronjalla enemmän kuin tarpeeksi kestettävää.

Mutta eikö jokaisella kuitenkin ole oikeus onneen? Löytyisikö apu kenties tantraseksikurssilta? Vai toimivista kuorsauskiskoista? Ehkä suhteen pelastavat sänkyyn tuodut meetvurstivoileivät? Kenties joskus täytyy vain luopua, päästää irti saavuttaakseen jotain?

– Kiti Kokkosen näytelmä "Myydään 3H ja K" puhuu vaikeista aiheista huumoria unohtamatta. Tässä näytelmässä itku ja nauru kulkevat käsi kädessä, sanoo näytelmän ohjaaja Sanna Finnilä.

Näytelmää piti esittää jo heinä-elokuussa Kalajoen kesäteatterissa, mutta koronan takia esitysaika ja -paikka siirrettiin syyskuun lopulle Kalajoen Virta-Saliin. Esityksiä on yhdeksän ja niihin myydään koronarajoitusten vuoksi lippuja vain puolet salin paikkamäärästä. Katsojien toivotaan hankkivan liput mahdollisuuksien mukaan jo ennakkoon, jotta vältytään jonottamiselta.

#