tiistai 7.7.2020 | 23:16
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Jalkapalloguru Juha Malinen tulee Ylivieskaan – maajoukkuevalmentaja FC Ylivieskan vieraaksi

Ismo Kunelius
Ke 12.2.2020 klo 11:35 | päivitetty ke 11:38

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana sekä Palloliiton Pohjoisen valmennuskeskuksen päällikkönä työskentelevä Juha Malinen tekee seuravierailun Ylivieskaan. Pitkän linjan jalkapalloasiantuntija saapuu vierailulle heti hiihtolomaviikon jälkeen maanantaina 9. maaliskuuta.

Vierailua isännöivä FC Ylivieska järjestää Malisen kanssa juniorijoukkueiden valmentajille ja muille toimihenkilöille tarkoitetun avoimen info- ja keskustelutilaisuuden. Tilaisuudessa Juha Malinen kertoo muun muassa Suomen Palloliiton tarjoamasta pelaajapolusta, maa- ja aluejoukkuetoiminnasta sekä Pohjois-Suomen valmennuskeskuksen kehittymisen seurantaohjelmasta.

FC Ylivieska siirtyi muiden Kala- ja Pyhäjokilaaksojen seurojen kanssa vuoden alussa hallinnollisesti osaksi Pohjoisen aluetta ja on siten sen tarjoamien seura- ja pelaajakehityspalvelujen piirissä.

Juha Malinen on pitkän linjan jalkapallovalmentaja, joka on esiintynyt myös lajin televisiokommentaattorina. Veikkausliigassa hän valmensi viimeksi Rovaniemen Palloseuraa, kunnes siirtyi 2017 alle 21-vuotiaiden maajoukkueen valmentajaksi.

#