Paikallisuutiset

Poliisilla on tiedossa Jokilaaksoista ja Keski-Pohjanmaan alueelta useampikin varkaus, jossa tekijät ovat tunkeutuneet koteihin asukkaan nukkuessa: "Uusi ja erityisen röyhkeä tekotapa"

Poliisin mukaan kotona asuvat ikäihmiset voivat tietyillä toimilla ennalta ehkäistä sitä, etteivät joutuisi varkauden kohteeksi

Poliisi selvittää, onko nyt esiin tulleiden varkauksien tekijät samaa porukkaa. Röyhkeitä koteihin tehtyjä varkauksia on tullut viime viikkoina esille useampi niin Jokilaaksoissa kuin Keski-Pohjanmaallakin.
Poliisi selvittää, onko nyt esiin tulleiden varkauksien tekijät samaa porukkaa. Röyhkeitä koteihin tehtyjä varkauksia on tullut viime viikkoina esille useampi niin Jokilaaksoissa kuin Keski-Pohjanmaallakin. Kuva: Hanna Rautio

Poliisi on törmännyt aivan uuteen murtovarkauden tekotapaan Jokilaaksoissa sekä Keski-Pohjanmaan puolella viime aikoina.

Poliisi tiedotti viimeksi tiistaina Reisjärvellä tehdystä asuntomurrosta, jossa kaksi tekijää tunkeutui vanhemman naisen kotiin tämän nukkuessa asunnossa tiistain vastaisena yönä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä