maanantai 13.7.2020 | 12:04
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Suomen Keskusvaraamo Oy laajentaa toimintaansa – Sydänsuomen Keskusvaraamo on ainoa alueellinen matkailun myyntipalvelu Keski-Suomessa

Hanna Parhaniemi
Ti 3.12.2019 klo 10:59

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Suomen Keskusvaraamo Oy laajentaa toimintaansa aloittamalla ainoana alueellisena matkailun myyntipalvelun Keski-Suomessa. Sydänsuomen Keskusvaraamo hoitaa matkailun myyntipalvelun järjestämisestä Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viisaaren alueella vuosina 2020-2021. Lisäksi 2022 on optiovuosi.

Keskusvaraamo avaa myyntitoimistot Pihtiputaalle ja Viitasaarelle tammikuun aikana. Niissä tulee työskentelemään matkailualalla pitkään toiminut Maria Tölli.

Pohjoisessa Keski-Suomessa on markkinoitu ja kehitetty matkailua vuodesta 2006 Lomaseutu-brändin alla. Seutukunnalla on yli 4 000 loma-asuntoa, kansallispuistoja, erilaisia luonto- ja hyvinvointimatkailupalveluita ja matkailunähtävyyksiä sekä lukuisia tapahtumia.

Kehittämisyhtiö Witaksen omistama Lomaseutu vastaa jatkossakin seudun matkailumarkkinoinnista.

– On hienoa saada merkittävä strateginen yhteistyökumppani kehittämään matkailua, kertoo Kehittämisyhtiö Witaksen matkailupäällikkö Jasmine Välikangas.

Suomen Keskusvaraamo on vuonna 2014 perustettu matkailun myyntipalvelu, joka toimii lähes 40 paikkakunnalla Suomessa, päätoimipisteenä Kalajoki. Yritys on yksi Suomen suurimpia lomaasuntojen välittäjiä ja lomapalveluiden paketoijia.

– Kaunis järviluonto ja sydänsuomalainen vieraanvaraisuus ovat todella hyvä täydennys jo nyt markkinoitaviin hiekkaranta- ja tunturikohteisiin toteaa Suomen Keskusvaraamon toimitusjohtaja Jorma Kortesoja.

#