maanantai 18.3.2019 | 22:13
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Matti Muhos Kerttu Saalasti Instituutin johtajaksi

Seppo Kangas Kalajokilaakso+
Ke 31.10.2018 klo 14:24

Tekniikan tohtori, dosentti Matti Muhos on valittu marraskuun alusta alkaen Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin johtajaksi. Tehtävään oli 7 hakijaa.

Matti Muhos on toiminut Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE:n tutkimusjohtajana vuodesta 2011 alkaen. Syksyllä 2017 hänet nimitettiin tutkimusprofessorin määräaikaiseen, osa-aikaiseen tehtävään Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekuntaan. Muhoksella on laaja kokemus kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä.

Kerttu Saalasti Instituutti on kansainvälisessä verkostossa toimiva Oulun yliopiston tutkimusinstituutti. Sen toiminnan tavoitteena on mikro- ja pk-yritysten kehittäminen, tuotantotekniikan tutkimus, tutkitun tiedon tuottaminen sekä uusien innovaatioiden ja nopeiden kokeiluiden edistäminen yritysten toiminnallisen erinomaisuuden kehittämiseksi. KSI:n tutkimustoiminnassa on tärkeää yhteiskunnallinen ja alueellinen vaikuttavuus.

Instituutti osallistuu Haapaveden-Siikalatvan, Nivala-Haapajärven, Ylivieskan ja Raahen seutukuntien ja niiden alueella toimivien yritysten kehittämiseen erilaisten hankkeiden kautta yhdessä koulutus- ja kehittämisorganisaatioiden sekä kuntien, seutukuntien ja yritysten kanssa.

#
Fingerpori