perjantai 14.12.2018 | 12:39
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kimmo Hanhisalo jatkaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajana – Ensi vuosi on Yrittäjien 80:s toimintavuosi

Kalajokilaakso+ | To 11.10.2018 klo 18:27

Tapani Postila

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti edelleen kokkolalainen toimitusjohtaja Kimmo Hanhisalo. Hanhisalo on Suomen Yrittäjien hallituksen- ja työmarkkinavaltuuskunnan jäsen ja on lisäksi mukana useassa merkittävässä maakunnallisessa luottamustoimessa. Varapuheenjohtajiksi valittiin edelleen Tapio Uusitalo Nivalasta, Jarmo Nahkala Alavieskasta sekä Nina Enlund Kruunupyystä.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n sääntömääräinen vuosikokous kokoontui torstai-iltana Reisjärvellä. Läsnä oli noin 20 jäsenyrittäjää. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2017 tilinpäätös sekä aktiivinen toimintakertomus. Vuosikokouksessa myönnettiin vastuuvapaus hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle ja tilivelvollisille vuodelta 2017. Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Kpmg:n Janne Niemi.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien vuosikokous oli tyytyväinen kuluneen vuoden 2017 toimintaan. Aluejärjestön toimihenkilöt ja luottamusmiehet osallistuivat aktiivisesti maakunnalliseen edunvalvontatyöhön ennakoiden tulevaa maakuntauudistusta.

Kokouksessa päätettiin vuoden 2019 toiminnassa keskittyä alueen yritysten yritysneuvonnan ja palveluiden alueelliseen turvaamiseen, sekä jatkaa tiivistä yhteistyötä aluehallintouudistuksessa Keski-, Pohjois-Pohjanmaan-, että Pohjanmaan päättävien elinten kanssa yrittäjyyttä ja alueen menestymistä edistävästi. Kansanedustajille nimetyt nimikkoyrittäjät tulevat edelleen olemaan tärkeässä roolissa tulevanakin vuonna. Vaikuttajatapaamisia kuntapäättäjien ja yritysvaikuttajien kanssa jatketaan. Yksinyrittäjien toimintaa edistetään verkostoitumisten avulla. Kansainvälistymis- ja omistajanvaihdosasioihin, sekä yrittäjän henkiseen jaksamiseen ja terveyden ylläpitoon keskitytään myös vuonna 2019. Vuosi 2019 on myös Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80:s toimintavuosi, mikä tulee näkymään läpi vuoden.

#
Fingerpori