maanantai 5.12.2022 | 17:49
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajoen opetuspalveluissa 150 matkaa vuodessa – matkavarausten tekeminen ulkoistetaan

Ke 26.9.2018 klo 14:20

Pia Räihälä

Sivistyslautakunta päätti liittyä Kuntahankintojen kilpailuttamaan puitesopimukseen matkatoimistopalveluista. Sopimuksen kautta kaikki kaupungin tarvitsemat matkatoimistopalvelut saadaan samasta osoitteesta valmiiksi kilpailutettuna.

Päätöksen pontimena oli Kalajoen koulujen erittäin vilkas kansainvälinen toiminta. Lukuvuosittain on meneillään useita Erasmus+- ja NordPlus-rahoituksen saaneita hankkeita, ja lisäksi toteutetaan joitain oppilaiden itsensä rahoittamia matkoja, kuten lukion IS-opiskelijoiden opintomatka, kuvataidelinjan leirimatka sekä oppilasvaihto japanilaisen ystävyyskaupunki Izumon kanssa.

Lukuvuonna 2018–2019 Kalajoen opetuspalveluissa tehdään noin 150 matkaa, ja niihin käytettävä rahasumma on noin 75 000 euroa.

Hankkeiden matkavaraukset on tähän asti hoitanut kansainvälisten asioiden koordinaattori, mutta hankkeiden lisäännyttyä on myös matkavarausten tekemiseen tarvittava työaika kasvanut. Matkavarausten hoitaminen muutoin vapauttaa työaikaa varsinaiseen perustehtävään.

Nelivuotinen sopimuskausi alkaa helmikuussa 2019.

#