Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Nelinpeli sujui Ylivieskan sulkapalloilijoilta kotikisoissa

Kalajokilaakso+ | Su 2.9.2018 klo 12:25

Kalajokilaakso

Ylivieskan Tennisseuran sulkapalloilijat kunnostautuivat nelinpeleissä lauantain kotikisoissaan. Miesten A-luokan nelinpelin finaalista tuli seuran sisäinen koitos, jossa Risto Levänen ja Tero Pökkylä löivät Miikka Pylvään ja Heikki Soinin erin 2–1.

Järjestävän seuran pelaajat olivat ykkösiä myös B-luokan ja yli 35-vuotiaiden nelinpelissä. Toisen sijan nappasivat Teemu Aho 35-vuotiaiden kaksinpelissä ja Aapeli Pökkylä alle 9-vuotiaissa.

Miesten valioluokan ykköseksi nousi Tervasulan Lauri Nykänen, joka voitti finaalissa Jeppis Badmintonin Safin Emranin. Naisten B-luokan voitti JeBan Frida Sundell ennen Toholammin Urheilijoiden Eerika Laaksoa.

Ylivieskan Tennisseura järjesti kansalliset kilpailut nyt kuudennen peräkkäisen kerran. Kyseessä oli kauden avauskisa lähialueella, ja ensimmäistä kertaa ohjelmassa olivat myös naisten ja juniorien luokat. Kisoissa nähtiinkin komea osallistujaennätys, kun aiempina vuosina pelaajamäärä on ollut noin 50–60.

Koko päivän kestäneessä turnauksessa otteluita pelattiin liikuntakeskuksen salin lisäksitennishallissa ja Sporttikulmassa.

#
Fingerpori