keskiviikko 21.11.2018 | 09:37
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Juurikoskenkatu muutettiin kävelykaduksi – Katso video Ylivieskan Kauppojen yöstä

Kalajokilaakso+ | Pe 31.8.2018 klo 20:54 [päivitetty pe 20:54]

Emmi Tilvis

Ylivieskan Kauppojen yössä on liikkeellä suuri joukko ihmisiä. Tänä vuonna on käynyt selväksi, että tapahtuma vetää ihmisiä hyvin naapurikunnista saakka.

Pikku Kakkosesta tutut Maltti ja Valtti vetivät Myllyaukion aivan täyteen. 6-vuotias Eetu Alpua on tullut äitinsä Susanna Kokkoniemen ja mummunsa Eila Mäkelän kanssa Nivalasta Ylivieskan Kauppojen yöhön. Ennen Maltin ja Valtin konserttia he kävivät Kärkkäisellä. Taikurin tekemät temput ihmetyttivät Eetua.

Ylivieskalaiset Tuomas Salo, Pinja Kärkkäinen, Tekla Knuutila ja Venla Knuutila olivat tänä vuonna esiintymässä Kauppojen yön yhteydessä Elonkolina-bändinsä kanssa.

– Mukava päästä osaksi Kauppojen yön ohjelmaa, Tuomas Salo kertoo.

Aikaisempina vuosina Kauppojen yöhön on kuulunut hengailua kavereiden kanssa. Tekla Knuutilan mukaan Kauppojen yönä on tullut shoppailtua, vaikka muuten se ei kuulu kiinnostuksen kohteisiin. Tänä vuonna hän ei kuitenkaan varmaan ehdi shoppailemaan kolmen keikan vuoksi.

Elonkolina syntyi tätä Pure Vital Bistrossa -pidettyä keikkailtaa varten. Pinja Kärkkäistä lukuun ottamatta nuoret ovat kuitenkin soittaneet yhdessä seurakunnan messubändissä ja tuntevat toisensa muualtakin, toiset koulusta ja toiset teatteriharrastuksen kautta.

– Olemme kaikki soittajaihmisiä, Venla Knuutila kertoo.

Elonkolina vaikuttaa projektilta, joka voisi saada jatkoa.

#
Fingerpori