maanantai 17.12.2018 | 02:00
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Yhdeksän asuntomurtoa torstaina, yksi Kalajoella – poliisi pyytää havaintoja

Kalajokilaakso+ | Pe 10.8.2018 klo 14:15 [päivitetty pe 14:16]

Pia Räihälä

Torstaina 9.8. murtauduttiin tai yritettiin murtautua Oulun poliisilaitoksen alueella kahdeksaan asuntoon ja yhteen varastoon Lumijoella, Martinniemessä, Kiimingissä, Haukiputaalla, Pattijoella, Piehingissä ja Kalajoella.

Oulun poliisi pyytää havaintoja murroista ja niihin mahdollisesti liittyvästä harmaasta, hopeanvärisestä tai vaaleasta ulkomaankilvissä olevasta farmari- tai tila-autosta sekä sillä liikkuneista ulkomaalaisista henkilöistä. Auton merkki voi olla Opel, mutta siitä ei ole täyttä varmuutta. Samanlainen auto on nähty Kokkolassa vastaavalla tavalla tehtyjen asuntomurtojen yhteydessä.

Kalajoella havaintoja tapauksesta voi olla erityisesti Etelänkyläntiellä liikkuneilla.

Vinkki- ja vihjetiedot voi soittaa vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai sähköpostitse teematiimi.oulu@poliisi.fi. Akuutit silminnäkijähavainnot ilmoitetaan hätänumeroon 112.

Oulun poliisi tutkii neljää tapausta nimikkeellä törkeä varkaus, neljää törkeän varkauden yrityksenä ja yhtä nimikkeellä varkaus. Asuntoihin oli murtauduttu tai yritetty murtautua rikkomalla ovilasi tai vääntämällä tuuletusluukku auki. Asunnoista oli viety koruja ja käteistä rahaa.

#
Fingerpori