MAINOS

Vertaa palvelut ja säästä jopa satoja euroja vuodessa

MAINOS - AINACOM.fi -

Olethan muistanut vertailla ja kilpailuttaa kaikki palvelut, jotka suositellaan kilpailuttamaan säännöllisesti? Tällaisia palveluita ja tuotteita on esimerkiksi puhelinliittymä, sähkösopimus, laina ja monet muut tilattavat palvelut, kuten aikakauslehdet. Useampi eri taho tarjoaa edellä mainittuja palveluja ja tuotteita eri hintaan, jonka takia hintavertailu kannattaa tehdä säännöllisesti.

Milloin viimeksi olet kilpailuttanut kyseiset palvelut? Useimmat palvelut suositellaan kilpailuttamaan vähintään 1-2 vuoden välein, sillä säännöllinen kilpailuttaminen voi tuoda säästöä jopa satoja euroja vuodessa. Se kuinka paljon säästöä kertyy kokonaisuudessaan vuositasolla, riippuu täysin kilpailutettavien palveluiden määrästä ja siitä, milloin olet viimeksi kilpailuttanut kyseiset palvelut.

Kilpailuttaminen on taloudellisesti kannattavaa, sillä näin voit säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä. Miksi maksaa tuotteesta tai palvelusta vuosien ajan enemmän kuin olisi tarve, jos saman palvelun saa halvempaan hintaan vaihtamalla palveluntarjoajaa? Kilpailuttaminen ja hintavertailu on nykyaikana mahdollista tehdä kotona omalla tietokoneella, joten liikkeestä liikkeeseen ei tarvitse välttämättä juosta.

Tässä artikkelissa neuvomme, mitkä palvelut suositellaan kilpailuttamaan säännöllisesti ja millä verkkosivulla kilpailuttaminen on täysin ilmaista. Parhaassa tapauksessa saat useamman palvelun huomattavasti nykyistä edullisempaan hintaan, jolloin säästät vuositasolla merkittävästi rahaa. Mitä useamman palvelun kilpailutat ja vaihdat halvempaan, sitä suuremman säästön kerrytät vuositasolla.

Kilpailuta puhelinliittymä kerran vuodessa

Puhelinliittymä suositellaan kilpailuttamaan vähintään kerran vuodessa tai ainakin vertailemaan hintoja. Lähes samoilla ominaisuuksilla varustetut puhelinliittymät ovat saatavilla useilta operaattoreilta, mutta vain eri hintaan. Puhelinliittymien hintaan vaikuttaa ominaisuudet ja netin maksiminopeus. Mitä enemmän liittymä sisältää ominaisuuksia ja mitä nopeampi nettiyhteys, sitä suurempi on kuukausimaksu.

Suomen suurimmilta operaattoreilta löytyy jokaiselta valikoimastaan sopiva puhelinliittymä puhelimen vähäiselle käyttäjälle, keskivertokäyttäjälle ja puhelinta paljon käyttävälle. Voit saada tarvitsemasi liittymän useammalta palveluntarjoajalta, jonka takia kilpailuttaminen kannattaa. Valitset vain sellaisen puhelinliittymän, joka sopii parhaiten käyttöösi ja tarkistat, saatko sen edullisempaan hintaan toiselta operaattorilta.

Puhelinliittymä.com palvelusta voit tarkistaa suomen suosituimpien operaattorien parhaat liittymätarjoukset täysin ilmaiseksi. Liittymien ominaisuuksien ja hintojen vertaileminen palvelussa on vaivatonta ja huomattavasti nopeampaa kuin etsiä tietoa useilta verkkosivuilta. Palvelussa on nähtävillä kattava vertailutaulukko, johon on koottu useamman operaattorin parhaat puhelinliittymä tarjoukset.

Vertaile puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia helposti yhdellä verkkosivulla, johon on koottu suurimpien operaattorien ajankohtaiset liittymätarjoukset uusille asiakkaille. Etsit vain vertailutaulukosta omaan käyttöön parhaan puhelinliittymän ja tarkistat, tarjoaako jokin muu operaattori vastaavanlaista puhelinliittymää halvemmalla kuukausimaksulla.

Sähkösopimus on syytä kilpailuttaa säännöllisesti

Koska viimeksi olet kilpailuttanut sähkösopimuksen? Sähkön kilpailutus on taloudellisesti järkevää tehdä kerran vuodessa. Sähkön kilpailuttaminen on täysin maksutonta osoitteessa Puhelinliittymä.com, josta löydät ajankohtaiset sähkötarjoukset useilta sähköyhtiöiltä. Sähkön kilpailutus hoituu muutamassa minuutissa, valitset vain vertailutaulukosta juuri sinun kulutukseen sopivan sähkötarjouksen.

Sähkön hinta voi muuttua hyvin lyhyessä ajassa, jonka takia sähkösopimuksen kilpailuttaminen tasaisin väliajoin on taloudellisesti kannattavaa. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen joka vuosi saattaa kuulostaa ensin siltä, että sähkö pitäisi kilpailuttaa turhan usein. Todellisuudessa sähkösopimusta ei kuitenkaan tarvitse aina vaihtaa, tärkeintä on tarkistaa vuosittain sähkön hinta, ettet maksa turhaan ylimääräistä.

Jos huomaat sähkön kilpailuttamisen yhteydessä, että sähkösopimuksesi on halvimmasta päästä, ei sopimusta tietenkään ole silloin järkeä vaihtaa. Toisinaan sähkön hinta saattaa muuttua tai sähkösopimuksen edullinen tarjousjakso päättyä, jolloin saatat huomata saavasi huomattavasti halvemman sähkösopimuksen tekemällä uuden sähkösopimuksen jonkun toisen sähköyhtiön kanssa.

Puhelinliittymä.com palvelusta löydät kattavan ja selkeän vertailutaulukon, josta voit tarkistaa milloin vain sähköyhtiöiden ajankohtaiset sähkötarjoukset. Useimmat vertailutaulukossa olevat sähkötarjoukset ovat suunnattu uusille asiakkaille, joten voit saada nyt sähkösopimuksen tarjoushintaan esimerkiksi useamman kuukauden mittaisella tarjousjaksolla, joka on huomattavasti normaalihintaa edullisempi.

Aikakauslehdet halvimpaan hintaan hintavertailun avulla

Aikakauslehdet ovat erittäin suosittuja, vaikka äänikirjapalvelut kasvattavat suosiotaan vuosi toisensa jälkeen. Aikakauslehtien kesto- ja määräaikaistilauksia on mahdollista tehdä useiden palveluiden kautta, jonka takia suosittelemme vertailemaan hintoja ennen lehtitilausta. Lehtitilaus on mahdollista tehdä kustantajan verkkosivuilla, jälleenmyyjiltä ja lukuisilta verkkosivuilta, jotka esittelevät parhaita tarjouksia.

Aikakauslehtien vuositilaukset saattavat maksaa satoja euroja, jonka takia kannattaa aina hyödyntää lehtitarjoukset. Lehtitarjoukset ovat suunnattu uusille asiakkaille, niitä kutsutaan myös tutustumistarjouksiksi, jotka hyödyntämällä on mahdollista saada lehtitilaus useamman kuukauden ajaksi normaalihintaa halvemmalla. Lehtitarjoukset sisältävät usein myös tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi kaupan päälle.

Lehtitarjouksia.com palvelusta löydät yli 300 aikakauslehden parhaat lehtitarjoukset. Palvelun kautta voit saada lehtitilauksen huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Aikakauslehtien valikoima on niin laaja, että löydät valikoimasta melko varmasti mieleisen lehden lapselle ja aikuiselle. Suurin osa lehtitarjouksista sisältää monta tilaajalahjaa, joista voit valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle.

Seuraavan kerran kun olet tekemässä lehtitilausta netissä itselle tai lahjaksi ystävälle, voit tarkistaa ensin Lehtitarjouksia.com palvelusta, saatko lehtitilauksen edullisempaan hintaan. Lähes jokaisesta aikakauslehdestä löytyy useampi lehtitarjous, joka on huomattavasti normaalihintaa edullisempi. Voit hyödyntää lehtitarjoukset milloin vain ja tehdä lehtitilauksen netissä itselle tai lahjaksi tarjoushintaan.

Lainan kilpailuttaminen on taloudellisesti kannattavaa

Lähes jokaisella meistä on ainakin jossain vaiheessa elämää lainaa, kuten esimerkiksi autolaina, asuntolaina, joustoluotto tai kulutusluotto. Lainan kilpailuttaminen voi tuoda yllättävän suuren säästön vuositasolla, jos nykyisen lainan saa kilpailutettua edullisemmaksi. Lainaa myöntäviä palveluita on kymmeniä, jonka takia lainan kilpailuttamista kannattaa ainakin kokeilla.

Lainan kilpailuttaminen hoituu tänä päivänä vaivattomasti kotona omalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Voit vertailla lainapalveluiden hintoja Ainacom.fi palvelussa täysin maksutta, josta löydät selkeän lainavertailutaulukon. Vertailutaulukossa on useita lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Voit vertailla ja hakea lainaa palvelun kautta silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Vertailutaulukosta löydät myös suosituimmat lainan kilpailutuspalvelut, joihin voit toimittaa yhden lainahakemuksen ja voit saada lainatarjouksen usealta lainanmyöntäjältä. Lainan kilpailuttamiseen keskittyvät palvelut toimittavat lainahakemuksesi usealle eri lainanmyöntäjälle, jotka voivat halutessaan toimittaa lainatarjouksen sähköpostiisi. Lainatarjouksien pyytäminen ei edellytä nostamaan lainaa.

Nykyaikana lainan kilpailuttaminen on vaivattominta hoitaa lainan kilpailuttamiseen keskittyvän palvelun avulla. Se on täysin maksutonta ja vaivatonta, sillä silloin sinun ei tarvitse toimittaa samaa lainahakemusta kymmenille eri lainanmyöntäjille. Yhdellä hakemuksella voit saada kymmeniä lainatarjouksia vertailtavaksi, joista voit kaikessa rauhassa valita halvimman vaihtoehdon.