MAINOS

Hei paikallinen yrittäjä - suomalainen luotonantaja yrityksille

MAINOS -

Saldo Finance on avustanut suomalaisia raha-asioissaan jo vuodesta 2006 lähtien. Tämä kotimainen vastuullinen luotonantaja panostaa vastuulliseen luotonantoon ja oman rahoitusteknologiansa kehittämiseen. 

Myytkö tuotteita tai palveluja muille yrityksille? Milloin viimeksi olet miettinyt asiakkaillesi tarjoamia maksuvaihtoehtojasi?

Saldo Finance tarjoaa uusia rahoitusvaihtoehtoja paikallisille yrittäjille, riippumatta siitä onko yrityksesi pieni- tai keskikokoinen. Näin B2B- eli yritykset voivat nyt tarjota Saldo-luottoa yhtenä rahoitusvaihtoehtona asiakkailleen.

Saldo Financen moniammatillinen ja innovatiivinen henkilöstö takaa lainanhaun sujuvuuden ja joustavuuden. Rahoitusratkaisut ovat automatisoituja ja ne voivat vastata nopeasti yritysasiakkaan arjen tarpeisiin. 

Saldo Finance - vastuullista luotonantoa

Saldo Finance on toiminut yli 10 vuotta rahoitusalalla Suomessa, jonka aikana se on laajentanut toimintaansa yli valtion rajojen, palvellen myös pieniä- ja keskisuuria yrityksiä. 

Saldo Financen edistyksellinen lainajärjestelmä varmistaa vastuullisen luotonannon ja tukee samalla yhtiösi kasvua, myös kansainvälisesti.

Yrityksille suunnattu kaupankäynti kasvaa, erityisesti verkossa tapahtuvan myynnin suhteen, mutta oletko valmistautunut täyttämään ostajien kasvavat ja muuttuvat tarpeet? 

B2B-myynti eli yritysten välillä tapahtuva kaupankäynti on nykypäivänä entistä haastavampaa ja monimutkaisempaa verrattuna aikaisempaan.

Kun ajatuksena on maksutapojen monipuolistaminen, kannattaa vaihtoehtoja käydä läpi tarkkaan. Onko yrityksesi valmis ottamaan vastaan jo monien ostajien valitseman lasku- tai luottokaupan? Mietityttääkö laskusaatavat ostajilta ja se, että saatko maksettua juoksevat pakolliset kulut ajallaan, kun ostaja ei maksakaan hankkimiaan tuotteita tai palveluita heti kättelyssä?

Saldo Finance tarjoaa rahoituspalveluja yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksille.

Nyt yritykseltä yritykselle tapahtuvan maksutapahtuman tueksi on mahdollista ottaa luottoa. Saldo-luotto vastaa B2B-myynnin kasvaviin ja muuntautuviin tarpeisiin. Enenevässä määrin yritykset valitsevat laskun tai luoton maksutavaksi ostotapahtumien yhteydessä. 

Luomalla mahdollisuuden, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa tuotteitasi tai palvelujasi laskulla tai osamaksulla, saat tulokseksi nopeita tuloksia ja kasvatat kassavirtaa. 

Joustava rahoitusvaihtoehto asiakkaallesi

Oletko paikallinen yrittäjä? Haluaisitko laajentaa toimintaasi ja vähentää riskejä, samalla varmistaen kasvun?

Yritykset voivat nyt tarjota luottoa yhtenä rahoitusvaihtoehtona asiakkailleen. 

Yhä useampi ostaa verkosta ja ostavat yritykset ovat myös osa verkkokauppojen asiakaskuntaa. Enenevässä määrin myös ostavat yritykset valitsevat maksuvaihtoehdoksi laskun tai luoton.

Saldo Finance luotto tarjoaa mahdollisuuden B2B-yrityksille tehostaa kassavirtaa, nostamalla myynnistä saatavaa tuloa heti laskun lähetyksestä lähtien - odottamatta sen eräpäivää.

Saldo Luotto - vapaus valita

Luottokauppa on apunasi, kun haluat tehostaa kassavirtaa. 

Yrityksesi saa Saldo Luoton avulla rahoitusta avonaisia myyntilaskuja varten. Se on erinomainen väline yrityksesi kassavirran ja käyttövarojen hallintaan sekä pakollisten maksujen kattamiseksi ajallaan.

Saldon Luotto on vakuudeton aina 10 000 euroon saakka ja on käytettävissä muutamassa minuutissa. Sen korko on 13,9-19,9 % ja laina-aika 12-88 kuukautta. Saldo Financen sähköinen palvelu mahdollistaa aina nopean arvion ja lainapäätöksen.