MAINOS

Kilpailuta autolaina ja hanki unelmiesi auto edullisemmin

MAINOS -


Auton hankinta on useimmille asunnon ostamisen jälkeen elämämme suurimpia hankintoja. Auton oston rahoittaminen lainalla tai osamaksulla onkin hyvin yleistä, sillä harvalla meistä on siihen tarvittavaa rahasummaa pankkitilillä. Suurimmalle osalle suomalaisista auto on pakollinen kulkuväline. Ilman autoa arki ja liikkuminen hankaloituu huomattavasti. Ennen autokaupoille lähtemistä kannattaakin miettiä tarkkaan, minkälainen auto on järkevää ostaa.  

Ennen autokaupoille menoa, mieti mitä ominaisuuksia tarvitset autoosi? Osa meistä tarvitsee tilaa, toinen arvostaa turvallisuutta tai pientä kulutusta. Auton ostaminen onkin hyvin henkilökohtainen asia ja sitä kannattaa miettiä ajatuksella ennen ostopäätöksen tekemistä. Löydettyäsi mieluisan menopelin, on seuraava askel miettiä oston rahoittaminen. Oikean rahoitusvaihtoehdon löytäminen on yhtä tärkeää kuin itse auton valitseminen. Valitsemalla edullisimman autolainan tai rahoituksen voi säästää huomattavan summan rahaa.  

Autolaina, osamaksu vai vakuudellinen pankkilaina?

Erilaisia rahoitusvaihtoehtoja on useita, vertailimme eri vaihtoehdot. Katso vertailu ja valitse sopivin vaihtoehto sinulle.

Vakuudeton autolaina

Autolainat ovat tyypillisesti vakuudellisia tai vakuudettomia lainoja. Vakuudetonta autolainaa on mahdollista hakea 100 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Vakuudettoman autolainan etu verrattuna vakuudelliseen lainaan on helppo hakuprosessi.  

Kovan kilpailun takia vakuudettomien lainojen korot ovat hyvin kilpailukykyisiä vakuudellisten vaihtoehtojen kanssa. Korot alkavat 4 prosentista ja ovat maksimissaan 20 prosentin luokkaa. Vuoden 2020 loppuun asti vakuudeton autolaina on mahdollista saada aina alle 10 prosentin korolla. Lainan korkoon vaikuttaa hakijan taloudellinen tilanne ja tulot. Autolaina.com sivustolta löydät kattavan vertailun, jonka avulla saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Kilpailuttaminen on ilmaista eikä se sido ottamaan lainaa.  

Osamaksu

Osamaksu on yksi yleisimmistä auton oston rahoittamisen keinoista. Lähes kaikki autoliikkeet tarjoavat osamaksua auton hankintaan. Osamaksu ei kuitenkaan aina ole edullisin vaihtoehto. Osamaksujen korot vaihtelevat yleensä 4% - 15% välillä riippuen hankittavan ajoneuvon hinnasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Yleisimmillään osamaksuja tarjotaan noin 7% - 8% korolla. Osamaksu on hyvä vaihtoehto auton hankinnan rahoittamiseen, vaikka se ei aina ole edullisin vaihtoehto.  

Vakuudellinen pankkilaina

Vakuudellinen pankkilaina eroaa muista rahoitusvaihtoehdoista siten, että lainalle tarvitaan vakuus. Yleisimmin käytetty lainan vakuus onkin omistusasunto. Pankkilaina on mahdollista saada edullisemmin kuin vakuudeton luotto tai osamaksu, mutta pankkilainan hakuprosessi on huomattavasti hitaampi ja työläämpi.  

Kilpailuttamalla edullisin autolaina

Autolainan kilpailuttaminen on aina kannattavaa. Kilpailuttamalla voit säästää huomattavan summan rahaa lainan kuluissa ja koroissa. Suomalainen Autolaina.com -palvelu kilpailuttaa laina puolestasi yhdellä hakemuksella. Sivustolta löytyvän lainalaskurin avulla voi helposti suunnitella sinulle sopivimman kuukausierän ja kilpailuttaa tarvitsemasi lainan helposti.  

Voit siirtyä kilpailuttamaan autolainan klikkaamalla tästä!

Lue myös: Osamaksut jäivät korkokaton ulkopuolelle - Tarkista lainalaskurilla, ettet maksa osamaksuistasi liikaa!


_____________________________ 

Autolaina.com on osa Creditler -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa. Palvelujen tavoitteena on auttaa kuluttajia löytämään edullisimmat lainat ja luotot.